Site icon TLIFE

Lola: “Mου είπε ότι είναι δύσκολο να το ξεκαθαρίσει μαζί της, αλλά δεν θέλει να σταματήσει να με βλέπει.”

Καλησπέρα και από εμένα!
Πριν τέσσερις μήνες γνώρισα ένα παιδί, τον Χ. Δέσαμε αμέσως, κοινά βιώματα, κοινά γούστα σε μουσική – διασκέδαση, κοινός τρόπος σκέψης… Όλα έδειχναν πως επιτέλους βρήκα έναν άνθρωπο να με καταλαβαίνει και να τον καταλαβαίνω.

Ώσπου πάνω σε μια συζήτηση που είχαμε, μου αποκαλύπτει πως υπάρχει ένα πρόσωπο στο εξωτερικό με το οποίο έχουν αφήσει κάτι ανοιχτό. Τον ρώτησα τι εννοεί “ανοιχτό”, σε τι φάση είναι, αν μιλάνε, αν σκοπεύει να πάει αυτός εκεί να τη δει ή αν υπάρχει το ενδεχόμενο να έρθει εκείνη κάποια στιγμή εδώ. Εκείνος ήταν πολύ διστακτικός στο να απαντήσει, μου είπε ότι μιλάνε σπάνια και ότι εκείνη επιμένει να πάει αυτός εκεί αλλά ότι αυτός το αναβάλλει. Τον ρώταγα λεπτομέρειες αλλά απέφευγε να απαντήσει.

Κι όταν τον ρώτησα γιατί “έμπλεξε” μαζί μου από τη στιγμή που έχει ήδη κάτι άλλο, μου είπε πως έχει δυνατά συναισθήματα και για εμένα και ότι δεν μπορούσε να το ελέγξει όλο αυτό μεταξύ μας. Ένιωσα εξαπατημένη κατά κάποιο τρόπο και επειδή με ενδιαφέρει πραγματικά, του είπα να διαλέξει με ποια θέλει να μείνει. Ότι δεν μπορώ να είμαι το τρίτο πρόσωπο και να είμαι μαζί του ενώ η σκέψη του είναι κι αλλού.

Εκείνος μου είπε ότι είναι πολύ δύσκολο να το ξεκαθαρίσει μαζί της κι ότι δεν θέλει να σταματήσει να με βλέπει. Κι έτσι κι εγώ του είπα να το αφήσουμε. Είμαι αποφασισμένη παρόλο που τον θέλω πολύ. Ξέρω πως αν συνεχίσει έτσι, θα δυστυχήσω. Ήδη είμαι πολύ πληγωμένη από την τροπή που πήραν τα πράγματα.

Έχει κολλήσει όμως το μυαλό μου. Γιατί δεν μου λέει ξεκάθαρα τι παίζει με αυτήν; Γιατί λέει ότι είναι δύσκολο να μιλήσει μαζί της και να της πει ότι είναι ερωτευμένος με άλλη; Τι πιστεύετε;

Ευχαριστώ
Lola


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr