Site icon TLIFE

Lydia: “Έψαξα το κινητό του και το Facebook του και βρήκα μηνύματα της πρώην του.”

Καλησπέρα σας,
πήρα θάρρος να γράψω την ιστορία μου επειδή διάβασα άλλες κοπέλες να έχουν βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση και ελπίζω στη βοήθειά σας!

Είμαι 24 και έχω σχέση εδώ και 4 μήνες με έναν 30άρη. Τα πάμε πολύ καλά και μιλάμε μέχρι και για γάμους και παιδιά. Έχουμε βαθιά κατανόηση και από την αρχή δεν είχε διστάσει να μου πει αρκετά κακά πράγματα από το παρελθόν του. Λέει ότι είναι απόλυτα ειλικρινής μαζί μου και σιχαίνεται τα ψέματα.

Το πρόβλημα είναι πως μου έχει πει ψέματα. Έψαξα το κινητό του και το Facebook του και βρήκα μηνύματα της πρώην του. Τα βράδια αφού φεύγω της στέλνει να δει τι κάνει. Όταν την είχε συναντήσει για να πάρει τα πράγματά του πίσω δεν είχε γίνει τυχαία, αλλά ήταν κανονισμένο. Και θα είχε παρακολουθήσει μία παράστασή της αν τον είχε αφήσει.

Μου είχε πει από την αρχή που με γνώρισε ότι ο χωρισμός του ήταν πρόσφατος και δεν τον είχε ξεπεράσει ακόμη. Διαβάζοντας τα μηνύματά του ανακάλυψα ότι μου έχει πει αλήθεια για τα συναισθήματά του, ότι όντως έχει τελειώσει το ερωτικό μέσα του, δεν αποσκοπεί σε επανασύνδεση, αλλά μετά από ό,τι έχουν περάσει μαζί τη νοιάζεται και θέλει να βεβαιωθεί ότι θα είναι καλά πριν κλείσει οριστικά αυτό το κεφάλαιο μέσα του.

Σκεπτόμενη αυτά και καθώς ήμασταν στις αρχές της σχέσης μας είπα να το παραβλέψω. Να κάνω υπομονή, να του σταθώ, να τον αφήσω να το ξεπεράσει με τον καιρό ενώ θα βλέπει τι χτίζουμε μαζί. Άλλωστε κι εγώ έχω στείλει μηνύματα σε πρώην μου τα οποία μετά μετάνιωσα. Και καταλαβαίνω ότι τα έκρυψε για να μην με πληγώσει.

Κατά καιρούς πετάω σπόντες ότι νιώθω πως τον καίει ακόμη το θέμα της πρώην του και ότι θα έδειχνα κατανόηση αν τη σκεφτόταν. Αλλά με βγάζει παράλογη και επιμένει ότι δεν μου έχει πει ποτέ ψέματα. Παράλληλα βλέπω τη σχέση μας να γίνεται όλο και πιο δυνατή κάθε μέρα. Πίστευα ότι τα αφήσαμε όλα αυτά πίσω μας μέχρι χθες που ξαναέψαξα το κινητό του. Και συνεχίζει ακόμη να της μιλάει…

Lydia

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr