Site icon TLIFE

Λυδία: “Τον έχω βρει στο facebook αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να τον κάνω add ή να ξεχάσω τη φάση”

Καλησπέρα!
Με λένε Λυδία και είμαι 20 χρονών.

Πριν από μερικές μέρες λοιπόν είχα πάει διακοπές στο χώριο μου και επισκέφτηκα την ταβέρνα που διατηρεί ένας θείος μου. Εεεεε εκεί έπαθα και το κοκομπλόκο που θα περιγράψω παρακάτω με το που είδα το παιδί που δούλευε ως σερβιτόρος.

Στην αρχή δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση γιατί δεν τον είχα παρατηρήσει εκτενώς αλλά στη συνέχεια μου κέντρισε το ενδιαφέρον πολύ εντονα!

Για να μην πολυλογώ, όση ώρα κάτσαμε στην ταβέρνα κοιταζόμασταν πολύ έντονα και τα βλεμματά μας κολλάγαν για πολύ ωρα! Στο τέλος της βραδιάς συστηθήκαμε και καληνύχτισε ο ένας τον άλλον.

Από τότε μου έχει κολλήσει στο μυαλό και δεν ξέρω τι να κάνω. Τον έχω βρει στο facebook αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να τον κανω add ή να ξεχάσω γενικά την όλη φάση. Πειτε μου την αποψή σας περί τούτου. Θα χαρώ να ακούσω διάφορες απόψεις! 😉

Λυδία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr