Site icon TLIFE

Μ. “Όλα ήταν τέλεια μέχρι τη στιγμή που εμφανίστηκε η πρώην του….”

Εδώ και 2 χρόνια έχω σχέση με ένα αγόρι…

Κάναμε ταξίδια, περνούσαμε χρόνο μαζί, όλα ήταν τέλεια μέχρι τη στιγμή που εμφανίστηκε η πρώην του. Από τη στιγμή που μας είδε μαζί βάλθηκε να μας χωρίσει…

Ερχόταν στο σπίτι του ώρες που ήμασταν μαζί, χτυπούσε πόρτες, φώναζε… Τη βλέπαμε έξω τα βράδια, ερχόταν τον άρπαζε από μένα, του μιλούσε κι έκανε σαν υστερική.

Λόγω της ανωτερότητάς μου δεν είχα επέμβει σε όλο αυτό μέχρι που άρχισε να με κουράζει. Πίστευα πως ίσως το αγόρι μου της έδινε δικαίωμα και συνέβαινε όλο αυτό με αποτέλεσμα να μαλώνουμε συχνά…

Δεν μπορούσα να διανοηθώ πόσο θράσος είχε αυτή η κοπέλα. Ωστόσο, το αγόρι μου, μου απέδειξε με πολλούς τρόπους ότι όλο αυτό το διάστημα κάνει τα πάντα για να τη σταματήσει γιατί το μόνο που θέλει είναι να περνάμε καλά και να νιώθω εγώ ασφάλεια μαζί του.

Είναι λίγος καιρός από την τελευταία φορά που μας ενόχλησε κι εγώ ακόμα φοβάμαι ότι σύντομα θα ξαναμπλεχτεί στα πόδια μας.

Τώρα κάθε φορά που είμαι με το αγόρι μου φοβάμαι μη βρεθεί αυτή η κοπέλα μπροστά μας και επαναληφθούν τα ίδια …και ίσως και χειρότερα!

Ευχαριστώ!

Μ.

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr