Μ.: “Σε 10 μέρες φεύγει ξανά και σκεφτόμουν μέσα σε αυτό το διάστημα να ολοκλήρωνα μαζί του”

Γεια σας!

Με λένε Μάγδα, είμαι 17 χρόνων και θα ήθελα τις συμβουλές σας!

Γνώρισα ένα αγόρι μέσω facebook. Αυτός είναι φαντάρος. Πήρε άδεια κι έτσι βγήκαμε και γνωριστήκαμε. Περάσαμε πολύ όμορφα!

Σε 10 μέρες φεύγει ξανά και σκεφτόμουν μέσα σε αυτό το διάστημα να ολοκλήρωνα μαζί του. Δεν έχω κάνει έρωτα με αγόρι ποτέ πριν.

Νιώθω πως θέλω να είναι ο πρώτος μου, αλλά αν μετά με ξεχάσει; Μήπως θα έπρεπε να καθυστερήσω μέχρι να γυρίσει οριστικά;

Ευχαριστώ!

Φιλιά πολλά,
Μ.

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. μαγδα μου… εισαι ετοιμη? εννοεω το θες πραγματικα ή το κανεις για να το κανεις? σε ρωταω γτ απο αυτα που γραφεις βλεπω ενας δισταγμο…

  2. κοριτσακι μου …και μονο η ερωτηση σου δειχνει οτι δεν εισαι ακομη ετοιμη να κανεις κατι τετοιο..τι περιμενεις απο ενα s?te να αποφασισει για σενα?εσυ τι θελεις? τι θα πει να σε ξεχασει μετα? δηλ.αν ειχες σχεση με καποιον και ολοκληρωνες φανταζεσαι πως θα σουν μια ζωη μαζι του? ηρεμησε και σκεψου τι θελεις εσυ ωστε να ειναι μια ωραια εμπειρια για σενα στο ξεκινημα της ερωτικης σου ζωης..και να ξερεις οτι οταν θα΄σαι ετοιμη εσυ δεν θα ρωτας κανεναν ουτε τον ευατο σου..απλα θα ξερεις οτι το θελεις..

  3. όχι να μην το κάνεις! έτσι θες να θυμάσαι τον πρώτο σου? κ στην τελική το σεξ είναι πολύ καλύτερο αν τον ξέρεις τον άλλον κ έχεις περάσει χρόνο μαζί του!

  4. . . . Ανδροχωριστρα

  5. Mαγδα μου,νομιζω οτι ειναι καλυτερα να περιμενεις…Είναι σημαντικό το γεγονος οτι σε έχει κάνει να νοιώθεις ότι θέλεις να είναι ο πρώτος σου,μη ξεχνάς όμως ότι είναι ένας ανθρωπος ο οποιος δεν γνωρίζεις καν..Όσο και αν μιλήσατε στο facebook , δεν τον εχεις ζησει από κοντά καθόλου,,,Και αυτή η στιγμή είναι πολύ σημαντική για την καθε μια μας..Οπότε καλό είναι όταν θα προχωρησεις να μην έχεις κανεναν ενδοιασμό για τον άλλον(όπως λες τώρα πχ αν θα με ξεχασει κτλ)Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιαστείς και να κανεις πράγματα που αργότερα θα μετανοιώσεις, έχεις όλον τον καιρό μπροστά σου…Ευχομαι ολα να κυλησουν όπως τα ονειρευσαι.,Φιλιά.

  6. κ την παραμικρη αμφιβολια να εχεις……….σημαινει οτι δεν πρεπει να το κανεις.

  7. Δεν μπορώ να καταλάβω την πρεμούρα σας σε εσάς τις 17χρονες να ολοκληρώσετε.
    Λοιπόν μικρούλα μου, είσαι σε μια ηλικία που μάλλον θα ετοιμάζεσαι για πανελλήνιες. Αφοσιώσου λοιπόν σε αυτό και μη σε απασχολεί απολύτως τίποτα άλλο. Η πρώτη σου φορά με κάποιον που γνωρίζεις τόσο μα τόσο λίγο; Κρίμα δεν είναι;
    Θα μπορούσα να σου πω δεκάδες πράγματα, αλλά δεν θέλω να σε κουράσω. Σίγουρα όλες θα συμφωνήσουν μαζί μου και θα σου πουν πολλά σωστά πράγματα. Μην τα αγνοήσεις.

  8. Οι φανταροι λυσσάνε για τετοια.Ποσο τον ξερεις?Α υτος μπορει να τα εχει κ με άλλη.Η μπορει να ολοκληρώσετε κ μετα να σε αφήσει.Εισαι έτοιμη για κάτι τέτοιο?Απλα θελω να σου τονισω ότι δεν τον ξερεις σχεδον καθόλου.κ μπορει να μετανιώσεις μετά.καλό θα ήταν όταν το κανεις να μη μετανιώσεις.Δωσε λίγο χρόνο σε αυτό.

  9. Στον έρωτα δε μπορείς να ξέρεις ποτέ πως θα σου βγέι,εκτός κι αν του ζητήσεις να κανετε κανα συμβόλαιο…
    Μπορει να το κάνετε κ να σε ξεχάσει,μπορεί οταν απολυθεί να σε αναζητήσει,επίσης μπορεί και ο επόμενος να σε ξεχάσει κι ας μην είναι φαντάρος…
    Ακόμα είσαι σε πολύ νεαρή ηλικία και μη σκοτίζεσαι,και μην δεχεσαι να σου βάζει χρονικά περιθώρια,αν δεν νιώθεις έτοιμη τώρα ας περιμένει οταν απολυθεί….

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More