Site icon TLIFE

Μάγδα: “Από τη μία σκέφτομαι να διακόψω μαζί του, από την άλλη δεν θέλω να μείνω μόνη μου”

Γεια σας!

Εδώ κι ένα χρόνο περίπου έχει ξεκινήσει μια ιστορία με έναν τύπο που μου αρέσει μεν, αλλά μου έχει ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι δεν θέλει σχέση.

Όταν τον γνώρισα, μόλις είχα “αναρρώσει” από μια δύσκολη σχέση που είχα, οπότε και μπήκα στη διαδικασία για να ξεχαστώ, για να προχωρήσω παρακάτω. Ήταν αρκετά μεγάλο το διάστημα που δεν συνέβαινε τίποτα στη ζωή μου οπότε άρχισα να βγαίνω μαζί του χωρίς απαιτήσεις.

Συνήθως βρισκόμαστε σπίτι μου, αργά το βράδυ, μένει εκεί και το πρωί φεύγει. Κάποιες φορές μιλάμε και στο τηλέφωνο ενδιάμεσα, αλλά επειδή εγώ παίρνω. Όταν είμαστε μαζί, περνάμε πολύ ωραία. Είναι όμως μια “ελαφριά” θα έλεγα σχέση χωρίς σοβαρές συζητήσεις και τέτοια.

Δεν ξέρω πολλά πράγματα για εκείνον. Ελάχιστες πληροφορίες για την καθημερινότητά του -που είναι, τι κάνει. Κι αν ρωτήσω και κάτι παραπάνω, δεν παίρνω απάντηση. Γενικώς, οι ζωές μας δεν έχουν συνδεθεί και ιδιαίτερα. Δεν είμαστε καν φίλοι στο facebook.

Δεν έχουμε βγει ποτέ έξω, ούτε καν για έναν καφέ, ξέρω που μένει, αλλά εγώ δεν έχω πάει ποτέ σπίτι του και όταν κοιμάται σπίτι μου ξέρω ότι έχει χαμηλωμένο το κινητό του. Όταν του λέω να πάμε για έναν καφέ ή για ένα ποτό, δεν μου αρνείται, αλλά τελικά ποτέ δεν το έχουμε κάνει.

Το θέμα είναι ότι πια εγώ έχω δεθεί και συναισθηματικά μαζί του και δεν ξέρω πως να το χειριστώ. Κάθε φορά που προσπαθώ να ανοίξω μια κουβέντα για τη “σχέση” μας την αποφεύγει. Κι όποτε έχω πιέσει λίγο παραπάνω μου λέει πως αυτά τα έχουμε πει.

Από τη μία σκέφτομαι να διακόψω μαζί του κι από την άλλη -αφού δεν έχει βρεθεί ακόμα κάτι άλλο- να συνεχίσω γιατί δεν θέλω να ξαναμείνω μόνη… Αλλά δεν ξέρω. Κάθε μέρα αλλάζω γνώμη.

Εσείς τι λέτε;

Μάγδα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr