Site icon TLIFE

Μαίρη: “Αν γίνει κάτι με τον Γ., να του πω τι έγινε με τον αδερφό του ή όχι;”

Γεια σας!

Είμαι η Μαίρη και είμαι 22 ετών.

Πριν έξι μήνες γνώρισα κάποιο παιδί δύο χρόνια μεγαλύτερό μου, τον Π. μέσω ενός φίλου μου. Στην αρχή μιλούσαμε φιλικά και μετά από λίγο καιρό μου πρότεινε να πάμε μια βόλτα να μιλήσουμε και να βρεθούμε.

Εγώ δέχτηκα γιατί μου άρεσε πολύ και ήθελα να κάνω σχέση μαζί του. Μετά από ώρα βρεθήκαμε σπίτι του και προχωρήσαμε. Εγώ όμως μετά από αυτό νόμιζα ότι κι εκείνος με ήθελε, αλλά όπως μου αποκάλυψε μετά μιλούσε παράλληλα με εμένα και με μία άλλη κοπέλα που ήθελε να τα φτιάξουν και να είναι μαζί.

Εγώ απογοητευμένη για όλα όσα έγιναν και μου είπε σταμάτησα να τον ενοχλώ, γιατί δεν ήθελα να του δημιουργήσω και πρόβλημα με την άλλη κοπέλα.

Πριν μία εβδομάδα, είχα βγει με την κολλητή μου και το αγόρι της. Στην παρέα προστέθηκε και ένας φίλος του, πολύ καλό παιδί, ο Γ. και έδειξε να ενδιαφέρεται.

Όταν την επόμενη μέρα ρώτησα τη φίλη μου για αυτόν, έμαθα ότι είναι αδερφός του Π.!!! Αν γίνει κάτι με τον Γ. να του πω τι έγινε με τον αδερφό του ή όχι; Κι ακόμα, θα ήταν σωστό να κάνω σχέση με τον Γ.;

Χρειάζομαι τη συμβουλή σας!

Ευχαριστώ,
Μαίρη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr