Site icon TLIFE

Μαίρη: “ Αν μείνω μαζί του η μάνα μου θα πάψει να μου μιλάει όπως παλιά, θα με βλέπει σαν ξένη”

Γεια σας!

Θα ήθελα να σας παραθέσω κι εγώ το πρόβλημά μου μιας και δεν μπορώ να μιλήσω πουθενά αλλού και κοντεύω να τρελαθώ.

Καταρχάς, η ηλικία μου είναι 31. Είμαι νέα κοπέλα, δραστήρια, έχω σπουδάσει κι αυτή τη στιγμή θα ξεκινήσω κάτι εργασιακά. Επίσης, ζω με την οικογένειά μου.

Και τώρα στο “ζουμί”…

Πριν δύο χρόνια γνώρισα ένα παιδί, συνομήλικό μου, τον Γιώργο. Με τον Γιώργο δουλεύαμε παλιά μαζί αλλά δεν τον πολυθυμόμουν, απλά τη μέρα που γνωριστήκαμε θυμήθηκα πως τον ήξερα. Κι έτσι ξεκίνησαν όλα.

Στην αρχή δεν ενδιαφερόμουν για αυτόν. Αυτός όμως με πολιορκούσε στενά. Το συζήτησα και με τις φίλες και τη μητέρα μου και μου είπαν όλες το αυτονόητο: “Βγες για έναν καφέ μαζί του. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα!”

Για να μην πολυλογώ, όχι μόνο για καφέ βγήκα, αλλά ερωτευθήκαμε πολύ. Ο Γιώργος είναι κύριος, γλυκός, αστείος, με κάνει και αισθάνομαι πολύ όμορφα. Το μόνο αρνητικό ήταν πως ήταν παραπάνω από όσο έπρεπε “παιδί” και άρχισε να προσκολλάται πάνω μου.

Και στην οικογένειά μου έγινε αρεστός και θέλαμε και οι δύο το ίδιο πράγμα: να συνεχίσουμε σοβαρά τη σχέση μας. Να σημειώσω πως και για αυτόν και για μένα είναι η πρώτη μακροχρόνια σχέση μας.

Όλα καλά λοιπόν μέχρι πέρυσι. Την ημέρα των γενεθλίων μου, τον έπιασε ένα αμόκ στη δουλειά και για να λουφάρει είπε το ένα ψέμα μετά το άλλο και το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις. Ενεπλάκησαν πολλά άτομα, καθώς και η μητέρα μου που έκτοτε τον αντιπάθησε (κατά τη γνώμη μου).

Κι από εκεί ξεκινάνε τα δύσκολα. Ο Γιώργος με τη βοήθειά μου έχει αποβάλλει αρκετά αρνητικά πράγματα. Δυστυχώς το βλέπω μόνο εγώ και δείχνει να έχει θέληση να αφομοιωθεί στην οικογένειά μου. Κάτι μικρολεπτομέρειες ωστόσο είναι που κάνουν τη μητέρα μου να μην έρχεται κοντά του.

Όταν του κάνω κουβέντα για αυτά τα πράγματα στην αρχή τσακωνόμαστε, μετά δείχνει να θέλει να προσπαθήσει, αλλά στο τέλος ο ενθουσιώδης χαρακτήρας του τα κάνει μαντάρα! Δεν έχει timing. Πολλές φορές πετάει άσχετα πράγματα και σίγουρα βλέπω πως η μητέρα μου ενοχλείται.

Εκείνη, όπως μου λέει, πιστεύει πως δεν είναι για μένα ο Γιώργος. Γιατί τώρα λέει είμαστε στις γλύκες, αλλά μετά θα έρθουν τα πραγματικά προβλήματα και δεν θα μπορεί να με στηρίξει.

Ο Γιώργος συνεχώς παρεξηγείται με όλους και με όλα και κυρίως με τη μάνα μου. Κι εγώ είμαι στη μέση. Μαζί δεν έχουν συζητήσει μέχρι στιγμής για να φύγει και λίγο το βάρος από τις πλάτες μου!

Τον τελευταίο μήνα η κατάσταση έχει γίνει απελπιστική. Η μάνα μου δεν μιλάει καν σε μένα όπως παλιά. Μου λέει πως είναι μαζί μου και νιώθει ξένη, μου λέει ξανά και ξανά πως δεν είναι για μένα ο Γιώργος. Με τον Γιώργο δε, έχουμε σχεδόν δύο μήνες που τσακωνόμαστε συνέχεια για διάφορα θέματα -και για τη μάνα μου- και έχω απηυδήσει με αυτήν την κατάσταση, σε σημείο που θέλω να εξαφανιστώ από προσώπου γης, να μην με βρίσκει κανείς!

Η μάνα μου πιστεύει πως αυτός με απομακρύνει σιγά σιγά από αυτήν κι αυτός μου λέει πως η μάνα μου θέλει να μας χωρίσει. Είμαι εντελώς απελπισμένη!!!

Εγώ το μόνο που ήθελα είναι να είμαι με έναν άνθρωπο, να αγαπιόμαστε (που πλέον νομίζω πως έχει γίνει εξάρτηση, καθώς όσες φορές έχουμε φτάσει κοντά στο χωρισμό, πάντα κάνουμε πίσω γιατί κανείς δεν μπορεί να πει “τέρμα”) και να υπάρχει ηρεμία και αρμονία στις σχέσεις μας.

Η μητέρα μου με πληγώνει λέγοντάς μου ότι έχω αποξενωθεί, ενώ τη λατρεύω αλλά δεν το βλέπει και ο Γιώργος παρεξηγείται συνεχώς και με θέλει συνέχεια κοντά του. Αποτέλεσμα, θέλουν δύο διαφορετικά πράγματα κι εγώ είμαι στη μέση.

Αν χωρίσω θα στεναχωρεθεί ο Γιώργος, γιατί είναι και ευαίσθητος -αλλά κι εγώ. Αν μείνω μαζί του η μάνα μου θα πάψει να μου μιλάει όπως παλιά και θα με βλέπει σαν ξένη -μου το ‘χει πει άλλωστε!

Ειλικρινά, θέλω να ανοίξει η γη να με καταπιεί!!! Συγγνώμη που σας ζάλισα, αλλά η ηλικία μου δεν είναι και μικρή για να πω πως με ευκολία θα βρω άλλον άνθρωπο να ταιριάζω για να κάνω οικογένεια, αλλά ούτε και θα ήθελα να διαταραχθούν κι άλλο οι σχέσεις μου με τη μητέρα μου.

Είμαι σε απόγνωση, παρακαλώ βοηθήστε με!

Μαίρη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr