Site icon TLIFE

Μαίρη: “Είμαι 26 ετών, παντρεμένη κι έχουμε αποκτήσει κι έναν γιο”

Πότε πρέπει να φεύγει κανείς;

Λοιπόν, θέλω να μοιραστώ κι εγώ την ιστορία μου…

Είμαι η Μαίρη, 26 ετών, παντρεμένη με τον Παύλο -συνομήλικος. Έχουμε αποκτήσει κι έναν γιό, το Βασίλη που είναι 5 ετών.

Εγώ εργάζομαι κάνοντας ιδιαίτερα σε παιδάκι κι εκείνος εργάζεται σε μια εταιρία όπου επιστρέφει σπίτι μετά τις 8 το βράδυ.

Περνάω όλη μέρα με το παιδάκι μου. Η σχέση μας έχει γίνει συνήθεια. Βγαίνω μόνη μου, γυρίζω μόνη μου… Εκείνος -και λογικό- όλο είναι κουρασμένος.

Δεν βγαίνουμε καν κι αν θα βγούμε θα μαλώσουμε.

Θέλω να μοιραστώ ένα συμβάν πρόσφατο που εμένα με προβλημάτισε πολύ. Ζήτησα μετά από πολύ καιρό να βγούμε έξω βράδυ να διασκεδάσουμε. Αφού μου έκανε τη χάρη, είχαμε μισή ώρα μέσα στο αυτοκίνητο με το ένα μέρος να μην του αρέσει, το άλλο να του ξινίζει μέχρι που τσακωθήκαμε τόσο άσχημα που άρχισε να μου λέει ότι χάρη μου έκανε που βγήκε γιατί οικονομικά δεν είμαστε καλά, ότι με τίποτα δεν είμαι ευχαριστημένη…

Έβριζε πολύ και στο καπάκι μόλις του είπα ότι έχουμε να βγούμε έξι μήνες άρχισε να μου λέει πόσο με αγαπάει.

Ούτε ένα βράδυ δεν μπορούμε να περάσουμε ήρεμα. Εκείνος περνάει καλά κλεισμένος σπίτι, βλέποντας τηλεόραση. Βαριέται. Μόνο η μπάλα τον νοιάζει. Δεν ξέρω τι να κάνω…

Μαίρη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr