Μαίρη: “Να το παλέψω για μια δεύτερη ευκαρία; Να τον κυνηγήσω; Ή απλά να προχωρήσω;”

Γεια σας!

Με λένε Μαίρη και είμαι 20 χρόνων.

Πριν τρία χρόνια είχα μια σχέση με ένα παιδί, συνομήλικο, τον έλεγαν Χάρη. Μείναμε μαζί ένα χρόνο. Δώσαμε Πανελλήνιες κι εγώ πέρασα στην Αθήνα, ενώ αυτός στη Θεσσαλονίκη.

Πήγε, έφυγε, χωρίσαμε. Έκανα πολύ καιρό να ξεπεράσω αυτόν το χωρισμό, διότι πολύ απλά ποτέ δεν υπήρχε τσακωμός, ποτέ δεν υπήρχε λόγος, απλά έφυγε. Τελείωσε!

Θέλω να επισημάνω σε αυτό το σημείο ότι ο Χάρης είναι πολύ ωραίο παιδί. Πάντα άρεσε σε όλες τις κοπέλες κι έχει κάνει από τότε πολλές σχέσεις. Με ξεπέρασε πολύ εύκολα.

Εγώ από την άλλη, αντικειμενικά είμαι πολύ απλή κοπέλα. Όσοι μας έβλεπαν τους φαινόταν περίεργο πως ένας τέτοιος κούκλος τα έχει με μια τόσο απλή κοπέλα! Τέλος πάντων…

Φέτος λοιπόν, έκανε μια μεταγραφή και ήρθε στη δική μου σχολή! Είμαστε συμφοιτητές. Τον βλέπω κάθε μέρα και παρόλο που έχουμε περάσει τόσα πολλά… κάνουμε λες και ποτέ δεν έχει γίνει τίποτα μεταξύ μας. Δεν μιλάμε καθόλου.

Εγώ αποφεύγω να βρίσκομαι στην ίδια παρέα μαζί του, αλλά κάθε φορά που τυχαίνει να κοιταχτούμε νιώθω ότι κάτι υπάρχει ακόμα.

Το ξέρω πως κάτι αισθάνεται ακόμα για μένα. Μπορεί πολύ μικρό, αλλά ίσως αρκεί. Δεν ξέρω τι να κάνω! Να το παλέψω για μια δεύτερη ευκαρία; Να τον κυνηγήσω; Ή απλά να προχωρήσω;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας…

Κι εύχομαι ό, τι καλύτερο σε εσάς!

Μαίρη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου. Δεν θελεις να το δεχτείς; Απλά σε ξεπερασε. Κοίτα μπροστά. Ξαναζεσταμένο φαγητο δεν τρώγεται

  2. Αγαπητή μου φίλη,αν και τα τρία χρόνια σχέσης είναι αρκετά,όπως αναφέρεις,σε ξεπέρασε εύκολα,κάνοντας άλλες σχέσεις.Με το να γυρίσεις πίσω,ελπίζοντας και πάλι σε μια σχέση από την αρχή,νομίζω ότι θα κάνεις κακό μόνο σε σένα.Προσπάθησε να προχωρήσεις μπροστά και να δεις προσεκτικά γύρω σου.Μπορεί κάπου εκεί,πολύ κοντά σου,να υπάρχει κάτι άλλο,που ενδεχομένως θα σε κάνει πολύ πιο ευτυχισμένη από πριν!!Μην αρκείσαι στα λίγα που μπορεί να αισθάνεται εκείνος για σένα,αλλά σκέψου τα πολλά που θα θελες να αισθάνεται ο σύντροφος σου για σένα.Φόρα το καλύτερο σου χαμόγελο,κοίτα μπροστά και θα δεις να γίνονται θαύματα!!

  3. ΞΕΚΟΛΛΑ!! ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ , ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕ ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΟΠΕΛΑ & ΟΧΙ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΗ , ΕΝΑ ΨΩΝΙΟ.ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΗ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΣΕΙΣ.

  4. Να το παλέψεις!!! Είσαι μόνο 20 χρονών!!!! Αν δεν διεκδικήσεις τώρα αυτά που θες, πότε θα το κάνεις; Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μιλάτε. Τα είχατε, χωρίσατε, οk! Πού είναι το πρόβλημα και δεν λέτε ούτε ένα γεια; Το ότι σε ξεπέρασε; Τι να έκανε; Να ζούσε με τη θύμηση σου;!!! Να πας να του μιλήσεις, στο ΧΑΛΑΡΟ βέβαια!! Δήθεν για τη σχολή, για τα μαθήματα, για τα κατατόπια, κάτι θα βρεις…¨Ή απλά πες του ότι χαίρεσαι που βρήκες έναν παλιό φίλο στη σχολή! Και αν δεν πάρεις την ανταπόκριση που περιμένεις, δεν έγινε και τίποτα, χαλαρά είπαμε, γύρω σου υπάρχουν πολλοί!! Σήκω, όμως, απο τον υπολογιστή σου και δείξε το ενδιαφέρον σου!!!! Εϊσαι 20 χρονών!!! Τόλμησε!!!

  5. Φυσικα και να τον διεκδικησεις!!! δεν λεμε να πεσεις με τα μουτρα αλλα τουλαχιστον ενα “γεια” να του πεις για να αρχισετε να μιλατε.. μετα αν εκεινος θελει ακομα θα κανει το επομενο βημα.. αφου οπως λες δεν τον εχεις ξεπερασει, αξιζει να το προσπαθησεις! σου ευχομαι καλη τυχη!!!

  6. Μαιρη μου ενα εχω να σου πω. Δε θα μαθεις ποτε αν αισθανεται κατι ακομη για εσενα εαν δε το προσπαθησεις κ δε τον διεκδικησεις. Εγω ειμαι αυτης της αποψης να κανεις αυτο που λεει η καρδια σου,δεν εχεις να χασεις απολυτως τιποτα και ουτε θεωρω οτι θα ριξεις τα μουτρα σου. Ειμαι κ εγω 21 κ λειτουργω παντα αναλογα με αυτα που αισθανομαι κ θα εκανα αυτο ακριβως που σου ειπα.Εφοσον χωρισατε και λογο καταστασεων και οχι για καποιον αλλο λογο προσπαθησε!!!!! Καλη τυχη!!!!

  7. Το αν σε ξεπέρασε εύκολα αυτό φυσικά δεν το ξέρεις.Δεν χρειάζεται να επηρεάζεσαι από τίποτα κανε αυτό που θέλεις κάνε ακόμα και ένα μικρό βήμα να του πείς ένα γειά ας πούμε.Αν νιώθεις ότι δεν τελειωσε δεν χρειάζεται να καταπιέζεσαι!20 χρονών είσαι ακόμα και λάθος να κάνεις δεν πειράζει είναι καλύτερο απτο να τρώγεσαι μέσα σου..

  8. Μαιρη οπως γραφεις λες δεν υπηρχε τσακωμος δεν σου εδωσε ποτε τον λογο γιατι χωρισατε απλα σηκωθηκε κ εφυγε κ λες οτι εκανε πολλες σχεσεις τωρα σε πλησιασε; λες οτι δεν μιλατε καθολου εγω λεω να κοιταξεις παρακατω υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες…

  9. egw pshfizw na dwseis ligo to prasino fws… pes tou ena geia otan ton deis h’ ri3e ena xamogelo gia na ais9an9ei k autos aneta k oti mporei na kanei to epomeno vhma.. prospa9hse to,dn exeis na xaseis tpt.. k h prospa9eia metraei!perimenoume neotera 🙂

  10. Περσινά ξινά σταφύλια. Καλά δεν γνώρισες κανέναν άλλο τόσο καιρό; Κόλλησες τόσο πολύ στην ομορφιά του;;;;

  11. εγω θα σου πρότεινα να κόψεις κίνηση δηλαδη επεδίωκε να βρίσκεστε σε κοινές παρέες γ ν μπορέσεις να κατλαβεις κάτι παραπάνω μην αρκείσαι σε ένα βλέμμα..Αν και πιστευω οτι κ αυτος θα έχει σκεφτεί όπως κ εσύ..καλη τύχη κοριτσάρα μ 🙂

  12. ma fusika n prospa8hseis n er8ete s epafh…3ekinwntas apo ena geia…eimai sigourh pws dn s 3exase…alla sigoura kt emeine…gt xwrisate logo anwtera vias..!!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More