Site icon TLIFE

Μαίρη: “Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω ποιον να διαλέξω…”

Κορίτσια βοήθεια!

Το τελευταίο διάστημα η συναισθηματική μου ζωή είναι αρκετά μπερδεμένη…

Είμαι 18 ετών. Είχα σχέση με ένα παιδί στα 26 άλλα έφυγε λόγω μεταπτυχιακών σπουδών στο εξωτερικό και αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Φυσικά τρέφω ακόμα συναισθήματα για αυτόν όπως κι εκείνος για εμένα και έχουμε και επικοινωνία.

Τον τελευταίο μήνα όμως γνώρισα ένα παιδί στην ηλικία μου που έχουμε πολλά κοινά. Βγαίνουμε και περνάμε καλά. Με ρώτησε αν θέλω να είμαστε μαζί και του είπα πως θα το σκεφτώ και θα του απαντήσω.

Είναι πολύ ενθουσιασμένος στην ιδέα ότι θα είμαστε ζευγάρι. Όμως πριν από αυτόν γνώρισα και ένα άλλο παιδί γύρω στα 23 ο οποίος είναι αρκετά σοβαρός, ευαίσθητος και με νοιάζεται πολύ….

Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω ποιον να διαλέξω από αυτούς; Ή μήπως να περιμένω να γυρίσει ο πρώην μου από το εξωτερικό; Να προχωρήσω τη ζωή μου ή να τον περιμένω να γυρίσει; Κορίτσια, απαντήστε μου…

Μαίρη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr