Site icon TLIFE

Μαίρη: “Του δείχνω ότι δεν θέλω και του το έχω πει όμως εκείνος μέχρι και έξω από το σπίτι μου ήρθε.”

Γεια σας!
Σας είχα γράψει και πριν λίγο καιρό… Ναι, αυτή η Μαίρη είμαι με τον μεγαλύτερο σύντροφο και τον πρώην που παίρνει τηλέφωνα!

Είχατε δίκιο… Ο Κ. με τον οποίο είχαμε πολλά χρόνια διαφοράς και σας είχα πει πως ήμασταν μαζί, μέσα σε λίγους μόλις μήνες σχέσης άρχισε να μου ζητάει γάμους, παιδιά και ιστορίες… Εγώ όμως είμαι 18 χρόνων και δεν θέλω τίποτα από όλα αυτά τη συγκεκριμένη στιγμή. Έτσι αποφάσισα να χωρίσουμε.

Λίγες μέρες μετά πήγα με τον αδερφό μου σε ένα μαγαζί στο Γκάζι και έτυχε ο Κ. να είναι εκεί και να μας δει βιαστικά όπως φεύγαμε. Όμως αντί να δει τον αδερφό μου νόμιζε πως ήμουν με άλλον και την επόμενη μέρα ήρθε σπίτι μου και άρχισε να με βρίζει πάρα πολύ άσχημα.

Ο αδερφός μου δεν άντεξε και πιάστηκαν στα χέρια. Να μην σας τα πολυλογώ, ο Κ. με παρακαλάει να είμαστε και πάλι μαζί. Εγώ όμως δεν θέλω.

Είχατε δίκιο. Είμαι 18 χρόνων και πρέπει να ζήσω τη ζωή μου. Εγώ του δείχνω ότι δεν θέλω και του το έχω πει, όμως εκείνος μέχρι και έξω από το σπίτι μου ήρθε.

Τι να κάνω;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας,
Μαίρη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr