Site icon TLIFE

Mairy: “Πιστεύετε πως πρέπει να χαλαρώσω και να αφήσω το χρόνο να μου δείξει ή να τον ρωτήσω;”

Είμαι 23. Εδώ κι ένα μήνα βγαίνω με έναν μικρότερό μου κατά ένα χρόνο.

Όταν τον γνώρισα μόλις είχα βγει από μια σχέση 4 ετών. Ο ίδιος μου έχει πει ότι δεν έχει κάνει σχέση μακροχρόνια τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Στο διάστημα αυτό, η μεγαλύτερη σχέση του ήταν δύο μήνες.

Βγαίνουμε αρκετά συχνά και τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα θα κοιμηθούμε μαζί. Έχω αρχίσει να μπερδεύομαι βέβαια για το τι έχουμε.

Δεν θέλω ελεύθερες σχέσεις και αηδίες. Δεν έχουμε συζητήσει τίποτα για μας το χρονικό διάστημα που βγαίνουμε. Αυτός είναι πολύ κλειστός. Δεν εκφράζει τα συναισθήματά του, ούτε το τι μπορεί να νιώθει για μένα, με αποτέλεσμα από την πλευρά μου να κάνω κι εγώ το ίδιο.

Φοβάμαι να του πω ότι έχω αρχίσει να τον ερωτεύομαι και για το τι έχουμε εμείς οι δυο, μην τυχόν και τον τρομάξω ή δεν βρω την ίδια ανταπόκριση από τον ίδιο.

Όλες αυτές οι σκέψεις έχουν αρχίσει και μπαίνουν όμως στο μυαλό μου με αποτέλεσμα να έχω αρχίσει να ψιλοξενερώνω και να μην περνάω τόσο καλά μαζί του.

Πιστεύετε κορίτσια πως πρέπει να χαλαρώσω και να αφήσω το χρόνο να μου δείξει που πάει όλο αυτό και τι νιώθει ο ίδιος ή να τον ρωτήσω τώρα που είναι νωρίς για να μην χάνω το χρόνο μου;

Mairy

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr