Site icon TLIFE

Mania: “Έναυσμά μου ήταν η συναναστροφή μου με κάμποσες απογοητευμένες κορασίδες”

Αποφάσισα να σας γράψω, όχι γιατί θέλω να σας αφηγηθώ μια ερωτική ιστορία/απογοήτευση/πρόβλημα κτλ., αλλά μια ιστορία μιας βραδιάς που μου έδωσε ένα χαστούκι και βγήκα από την πλάνη μου.

Κάποιοι θα συμφωνήσετε, κάποιοι όχι. Έναυσμά μου ήταν η χθεσινή βραδιά και η συναναστροφή μου με κάμποσες απογοητευμένες κορασίδες.

Για να μην παρεξηγηθώ, δεν τις κρίνω, ούτε προσωπικά έχω βρει το μαγικό ραβδάκι και έχω εξαφανίσει όλη τη σκαρταδούρα από τη ζωή μου. Θα χωρίσω την παρέα μου στις τρεις παρακάτω κατηγορίες (δεν θα σας αποκαλύψω σε ποια κατηγορία ήμουν εγώ, μπορείτε όμως να μαντέψετε):

1. Είμαι μόνη, γκρινιάζω και παραπονιέμαι δίχως αύριο για αυτούς τους “κακούς ανθρώπους” (το αντρικό φύλο εννοώ).

2. Είμαι μόνη, είμαι καλά, βγαίνω με πολλούς, έχω όλες τις απαντήσεις αλλά κατά βάθος αγωνιώ.

3. Έχω ολοκαίνουργια σχέση, είμαι τρελά ερωτευμένη και εγώ έχω όλες τις απαντήσεις.

Παρακολουθούσα τις συζητήσεις με αμέριστη προσοχή, αλλά θες λίγο η εξονυχιστική ανάλυση, λίγο η αρνητική ενέργεια, είχα αρχίσει να ακούω ένα βουητό από μέλισσες. Παρόλα αυτά κατάφερα να καταλήξω σε συμπεράσματα – θεωρίες.

-Δεν θα ψάχνω απεγνωσμένα σύντροφο/συνοδοιπόρο γιατί η απόγνωση φαίνεται και κάνει τους πάντες να τρέχουν μακριά με ταχύτητες φωτός. Θα απολαμβάνω τη ζωή και μόνη μέχρι τελικής πτώσεως. Άλλωστε, όπως είπε και η Μητέρα Τερέζα: “η ζωή είναι ωραία κι εγώ τη θαυμάζω, η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες κι εγώ τις εκμεταλλεύομαι, η ζωή είναι ένα όνειρο κι εγώ το συνειδητοποιώ…”

-Όταν ο εκάστοτε υποψήφιος έρωτας δεν με παίρνει τηλέφωνο δεν θα ξεροσταλιάζω πάνω από το τηλέφωνο και δεν θα βρίσκω δικαιολογίες του τύπου “ντρέπεται, δεν θέλει να φανεί ξελιγωμένος, ένα ρακούν του έκλεψε το τηλέφωνο κ.τ.λ…”. Η απάντηση είναι απλή: “Ρε κοπελιά, δεν σε γουστάρει!”

-Όταν με προδίδουν, μου λένε ασύστολα ψέματα, εντάξει θα δίνω μια δεύτερη ευκαιρία (είμαι μεγάλη καρδιά) αλλά εδώ ταιριάζει και το “If you fool me once same on you, If you fool me twice same on me”. Στην τρίτη φορά όμως η στρατηγική θα είναι μία και αδιάλλακτη…

Golden Alert!!!Εξαφάνιση ερωτευμένου. Ονοματεπώνυμο: Να το ξεχάσεις. Ηλικία: Άνευ σημασίας Ύψος: Ψηλά το κεφάλι. Την ημέρα που εξαφανίστηκε: Φορούσε τα καλά του. Πάσχει: Από ραγισμένη καρδία και απόλυτη αδιαφορία.

-Δεν θα κατηγορώ για τα πάντα τους αντισυμβαλλόμενους γιατί είναι σίγουρο ότι φταίω κι εγώ κάπου. Η γκρίνια είναι παλιομοδίτικη και ξεπερασμένη.

-Δεν θα κριτικάρω την καλύτερη μου φίλη όταν δεν είναι παρούσα. Είχε κάποια προβλήματα συναισθηματικής φύσεως και έκανε το τριήμερο κόλαση. Έ και; Κι εσύ, κι εγώ κι ο άλλος παραπέρα έχουμε κάνει κάποια μέρα, τριήμερο κ.τ.λ. κόλαση. Οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται. Θα της συμπαραστέκομαι μέχρι τελικής πτώσεως. Θα την ταρακουνάω μέχρι να συνέλθει.

-Όταν είμαι σε σχέση δεν θα εξαφανίζομαι και θα συνεχίζω να έχω τους φίλους μου εκεί που τους είχα, στη ζωή μου -δίπλα μου. Όταν με χρειάζονται δεν θα τους γυρνώ την πλάτη γιατί εγώ ζω τον απόλυτο έρωτα (λέμε τώρα). Δεν θα κολλάω πάνω στον σύντροφό μου σαν τη βδέλλα. Η πλήρης εξάρτηση και προσκόλληση σε έναν άνθρωπο είναι για κλάματα και θα έπρεπε να καθιερωθεί ως ψυχική διαταραχή.

Το πιο σημαντικό συμπέρασμα θα τρέχω μακριά από ανθρώπους που εκπέμπουν αρνητική ενέργεια και αισθάνονται καλύτερα με τη δυστυχία του άλλου. Θα φυλάω σαν φυλαχτό ανθρώπους που είναι παρών και κάνουν τους άλλους να χαμογελούν χωρίς αντάλλαγμα.

Mania

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr