Maria: “Αυτός είναι 22. Μόλις έμαθε την ηλικία μου σαν να μη χάρηκε τόσο…”

Γεια σας κι από μένα…

Είμαι 17 στα 18 και σας το διευκρινίζω για να καταλάβετε αργότερα.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε είχα πάει για 20 μέρες διακοπές. Κι όπως πάντα θα δεις κι έναν ωραίο.

Στην αρχή μου πέρασε έτσι, αλλά τα βλέμματά μας συναντιόντουσαν συνέχεια. Δεν ήταν μόνο στο μυαλό μου, αλλά και άλλοι το είχαν παρατηρήσει ότι με κοιτάζει έντονα.

Ώσπου ήρθε η στιγμή να τον γνωρίσω από τη φίλη της μάνας μου. Ξέρω θα σας ακουστεί κάπως, αλλά παρέες δεν είχα κι εγώ μια καλή σχέση με τη μάνα μου.

Αυτός είναι 22. Μόλις έμαθε την ηλικία μου σαν να μη χάρηκε τόσο. Για να μην σας τα πολυλογώ, όταν γύρισα πίσω τον έκανα Add στο Facebook, όπου του μίλησα κι εκεί απογοητεύτηκα τελείως διότι ένα μόνο “τι κάνεις;” ανταλλάξαμε.

Τι να κάνω; Είναι συνέχεια στο μυαλό μου… Και οι ματιές;

Maria

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. μην ψαχνεις να βρεις δικαιολογιες επειδη απλα δε σε θελει……..δε σε θελει και δε φταιει η ηλικια. accept it.

  2. . . .Ανδροχωριστρα

  3. merikes den 3erete na milate..ti roxwristra? pes sthn kopela me wraio tropo oti mporei na min se 8elei

  4. Υπομονή…και εσύ θα μεγαλώσεις…κοριτσάκι μου!!!

  5. theaa xristinaaa xaxa0x0ax0ax0a

  6. Ελεος ολα τα πιτσιρικια με τους ερωτες!κοπελα μου μην ασχολεισαι με τον ανθρωπο δε νομιζω οτι φταιει η ηλικια σου,μηπως ειναι δεσμευμενος?το τσεκαρες αυτο?22 δεν ειναι και πολυ μεγαλος σιγα πια!Μαρια μια ματια δε σημαινει και τπτ για τους αντρες να ξερεις….

  7. –ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΤΙΣ ΜΑΤΙΕΣ — ΑΜΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ —–ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΦΛΕΡΤ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ , ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ —ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΕΛΙΚΑ –ΟΠΟΤΕ ΞΕΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΨΑΞΟΥ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ —ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ. ….—-

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More