Μαρία: “Εγώ 24, εκείνος 54… Θέλω επειγόντως συμβουλή”

Γεια σας!
Θέλω επειγόντως συμβουλή…

Ήμουν με κάποιον τρία χρόνια με τον οποίο είχαμε τριάντα χρόνια διαφορά. Εγώ 24, εκείνος 54. Όταν του είπα δεν πάει άλλο κι ότι θέλω να χωρίσουμε δεν το δέχτηκε. Και μου ζητάει επειγόντως μια τελευταία συνάντηση.

Πείτε μου τη γνώμη σας… Μέχρι που μου είπε ότι θα μου βγάλει φωτογραφίες και μηνύματα δικά μου στο internet. Τι να κάνω;

Μαρία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Μεινε μακρυα συνεχισε τη ζωη σου.Αν συνεχισει να σε ενοχλει ζητησε συμβουλη απο το παρακατω τηλ η μαιλ θα σε βοηθησουν.

    Αν έχετε πέσει θύμα εξαπάτησης ή εκβιασμού απευθυνθείτε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (τηλ. 11012, email ccu@cybercrimeunit.gov.gr) ή στη Γραμμή Βοηθείας ΥποΣΤΗΡΙΖΩ του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου (τηλ. 800 11 800 15, email: help@saferinternet.gr). Επίσης, επισκεφθείτε τα σάιτ http://www.safeline.gr και http://www.saferinternet.gr

  2. Με αυτούς τους εκβιασμούς δεν μπορεί να σε γυρίσει πίσω, σε ξενερώνει περισσότερο, σε θυμώνει και σε διώχνει μακριά του. ʼρα μάλλον θέλει να σε εκδικηθεί και όχι να σε κάνει να τον αγαπάς. Δεν μας λες αν η σχέση σας ήταν κρυφή ή φανερή στο περιβάλλον σας. Αν αυτός είναι παντρεμένος, εκβίασέ τον κι εσύ ότι θα το μάθει η γυναίκα του ή τα παιδιά του. Αν γνωρίζεις φίλους του ή συγγενείς του , μίλησέ τους για να τον συνετίσουν. Σε άλλη περίπτωση πήγαινε στην αστυνομία για να τον προειδοποιήσουν ότι δεν μπορεί να παίζει με αυτά τα πράγματα.

  3. Τί τελευταία συνάντηση; για σεξ; Πήγαινε στην αστυνομία αν δέχεσαι απειλές ή στη γυναίκα του.
    Απο τα ελάχιστα που λές αυτός μάλλον σε χειραγωγεί γενικώς. Να είσαι προσεκτικότερη απο εδώ και στο εξής.

  4. Συνήθως οι μεγαλύτεροι θεωρούνται και οι πιο ώριμοι… Αλλά στην δική σου περίπτωση κάνει χειρότερα και απο 15χρονο! Αν νιώθεις οτι θέλεις να πας, καλό είναι να μην είσαι μόνη σου, να συναντηθείτε σε δημόσιο χώρο και να έχεις ένα φιλο μαζί σου να κάθεται πιο περα… Όσον αφορά τις απειλές του περι μηνυμάτων, μην δυστάσεις να τον απειλήσεις και συ και οτι θα ζητήσεις την συμβολή της αστυνομίας αν συνεχίσει έτσι. Λογικά θα σταματήσει γιατι αυτοί που απειλούν με τέτοιο τρόπο είναι συνήθως θρασύδειλοι.

  5. πας καλά καλέ με τους μεγαλύτερους όλες σας βρείτε εκεί κανα μικρό μέχρι 5 χρόνια διαφορά ειδικά αν θέλετε να παντρευτείτε. με τους μεγαλύτερους δεν βγάζετε άκρη και νοιώθετε άσχημα και τους χάνετε πολύ νωρίτερα όταν φεύγουν από την ζωή λέω αφού εσείς είστε πολύ πιο μικρές από αυτούς και κυρίως χάνετε το σεξ. το σταματάτε άπό τα 50 55 σας γιατί αυτοί είναι πάνω από 65 και δεν μπορούν νανταποκριθούν. γιατί να σταματάμε τόσο νωρίς το κρεβάτι γιατί δεν προσέχουμε και βρίσκουμε μεγάλους; και μετά ψάχνουμε γκόμενο μετά μόνο για το κρεβάτι το μαθάινουν αυτοί και βρίζουν μετά γιατί τους απατάμε. έχω μια γνωστή αυτή είναι 40 τόσο ο άλλος 70 τόσο έχει βαρεθεί η γυναίκα γιατί εκτός των άλλων τους νταντέβεις κιόλας κατάλαβες από μικρή που είσαι αφού σε περνάνε τόσα χρόνια και μας λέει δεν αντέχω άλλο να μην κάνω ούτε σεξ ούτε τίποτα θα βρω γκόμενο. που να τρέχεις τώρα καισυ

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More