Site icon TLIFE

Maria: “Έκανα ψεύτικο fb για να τσεκάρω αν είναι εντάξει απέναντί μου…”

Κορίτσια ξανά γεια σας…
Είμαι η Μαρία που σας έγραψα πριν λίγο καιρό για ένα παιδί στο μαγαζί του πατέρα μου. Αυτός 27 κι εγώ 33. Μέχρι εδώ όλα καλά. (δες εδώ την προηγούμενη φορά που μας έγραψε η Μαρία)

Ήταν τέλειος και πολύ ειλικρινής απέναντί μου, ώσπου μια μέρα εξαφανίστηκε χωρίς γιατί και δεν μπορούσα να καταλάβω το λόγο. Εγώ νόμιζα ότι ήθελε να με ρίξει μόνο στο κρεβάτι! Αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος…

Έκανα κάτι που ένιωσε ότι τον πρόδωσα. Δεν μου είπε το λόγο, αλλά το κατάλαβα μόνη μου και σε όσους το είπα μου είπαν ότι αυτός είναι ο λόγος… Έκανα ψεύτικο fb για να τσεκάρω αν είναι εντάξει απέναντί μου, χωρίς να μου δώσει δικαίωμα να αμφιβάλλω κι αυτός το κατάλαβε και την έκανε.

Προσπάθησα να του μιλήσω, να του εξηγήσω και μου είπε να προχωρήσω παρακάτω και να ξεκολλήσω. Δεν μπορώ εξαιτίας μου να τον χάσω… Τι να κάνω;

Βοηθήστε με!! Πιστεύετε φυσιολογική την αντίδρασή του;

Σας ευχαριστώ πολύ
Maria

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr