Μαρία: “Έμαθα ότι είναι ήδη σε άλλη σχέση…”

Γεια σας κορίτσια!
Είμαι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και χρειάζομαι τη βοήθειά σας.

Είχα μια σχέση για περίπου ένα χρόνο. Χωρίσαμε πριν τρεις μήνες γιατί δεν άντεχε άλλο τη ζήλια μου, όπως είπε. Η αλήθεια είναι πως ζήλευα αρκετά, αλλά πιστεύω πως ήταν η συμπεριφορά του που έφταιγε. Δεν ήμουν έτσι σε προηγούμενες σχέσεις μου.

Όταν βγαίναμε το μάτι του έπεφτε δεξιά κι αριστερά, όταν ήμασταν έξω με τους φίλους του σχολίαζαν άλλες γυναίκες σαν να μην ήμουν κι εγώ εκεί και διάφορα άλλα που μου δημιουργούσαν ανασφάλειες και αντιδρούσα.

Από τη στιγμή που χωρίσαμε είμαι χάλια. Και πριν λίγες μέρες ήρθε και το τελειωτικό χτύπημα. Έμαθα ότι είναι ήδη σε άλλη σχέση. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Έχω τρελαθεί. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπόρεσε τόσο γρήγορα να προχωρήσει παρακάτω. Δεν ήμουν τίποτα για αυτόν; Πώς με ξεπέρασε τόσο γρήγορα; Εγώ ακόμα προσπαθώ να ξεπεράσω το χωρισμό μας και δεν σας κρύβω ότι μέσα μου είχα την ελπίδα ότι θα τα ξαναβρούμε.

Και τώρα ήρθε αυτό! Και δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω. Έχω κλειστεί στο σπίτι και όλη μέρα κλαίω. Τον παίρνω τηλέφωνο και δεν μου το σηκώνει καν. Του έχω στείλει μηνύματα ότι θέλω να μιλήσουμε και δεν μου απαντάει καν.

Τι να κάνω; Έχει κολλήσει το μυαλό μου σε αυτόν. Και όσο δεν απαντάει στα μηνύματα και στα τηλέφωνά μου τόσο χειρότερα γίνομαι. Μέχρι και κάτω από το σπίτι του σκέφτηκα να πάω για να μιλήσουμε…

Maria


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Αγαπητή Μαρία, θα σε ρωτήσω μόνο: τι είχες και τι έχασες; Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις σ’ αυτόν, λες κι έχασες από δίπλα σου κάποιον αξιόλογο άνθρωπο. Ήδη του έδωσες υπεραρκετή αξία με την επιμονή που του έδειξες στο να σου δώσει δεύτερη ευκαιρία. (Εσύ και να ζητάς δεύτερη ευκαιρία ενώ θα έπρεπε αυτός να είναι στη θέση σου κανονικά.) Εφόσον εσύ δεν μπορούσες να επιμείνεις τα καμώματά του που έδειχναν καθαρή ασέβεια και αναίδεια απέναντί σου, μάλλον θα βρήκε κάποια άλλη που μπορεί να τα υπομένει αυτά χωρίς “ζήλειες” (προφανώς η νυν του έχει πιο “φιλελεύθερες” στάσεις ή απλώς μηδέν αυτοεκτίμηση). Ευχήσου από μέσα σου καλό κουράγιο στην καινούρια κοπέλα τούτου εκεί και προχώρα.

  2. κοπέλα μου βρες τη χαμένη σου αξιοπρέπεια και μη ξανασχοληθείς μαζί του.Τέτοιου είδους άντρες δεν αξίζουν τίποτα παραπάνω.Στη ζωή ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει και όσο γρήγορα κ αν αλλάζει τις γυναίκες θα πάρει κάποτε το μάθημά του μη σκας.Καλές γιορτές και κοίτα να ξεκολλήσεις αμέσως.

  3. Κάνε μια μεγάλη χάρη στον εαυτό σου χρονιάρες μέρες κ μή ξανασχοληθείς με τον αλήτη. Δεν καταλαβαίνεις οτι τον κάνεις πιο μάγκα κ χειρότερο κυνηγώντας τον; Εστίασε στο μοναδικό καλό της ιστορίας οτι ΓΛΥΤΩΣΕΣ…

  4. Απο δω και περα υπαρχουν 2 δρομοι… Ο δρομος της ξεφτιλας, να πας κατω απο το σπιτι του και να του τηλεφωνεις συνεχεια… Αποτελεσμα θα εχεις πανηγυρικες χυλοπιτες με μονη ελπιδα αν ειναι τελειως γλοιωδης τυπος να σε χρησιμοποιησει οταν δεν εχει τι να κανει και μετα να σε ριξει παλι στον καλαθο των αχρηστων… Ο αλλος δρομος ο δυσκολος,ειναι να πονεσεις οσο χρειαζεται μονη σου μεχρι να το ξεπερασεις…αν εισαι drama queen κλαψε, σκισε φωτογραφιες… Αν εισαι λιγο πιο λογικη κανε παρτυ χωρισμου με φιλες μπας και με λιγο φλερτ εξω το περασεις πιο αναιμακτα… Απλως σκεψου… Στ’αληθεια ποσο τον θες πισω? Αξιζεις τετοια αντιμετωπιση; αν ναι διαλεξε τον πρωτο δρομο!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More