Site icon TLIFE

Maria: “Γιατί τόσα ψέματα; Πόσο στον κόσμο μου μπορεί να ήμουν που δεν κατάλαβα τίποτα;”

Σας γράφω κι εγώ τη δική μου ιστορία γιατί περνάω μια πολύ δύσκολη φάση της ζωής μου που δεν μου επιτρέπει να σκέφτομαι λογικά και θα ήθελα τη δικής σας γνώμη.

Μόλις πριν 5 μήνες χώρισα από μια μακροχρόνια σχέση 5 ετών. Όλα ήταν τέλεια σε αυτήν τη σχέση. Δεν είχαμε μαλώσει ποτέ για κάτι. Τα βρίσκαμε σε όλα. Περνούσαμε καλά μαζί και πραγματικά ένιωθα ότι είχα βρει τον άνθρωπο της ζωής μου. Το μόνο πρόβλημά μας ήταν η απόσταση (1 ώρα δρόμος) η οποία αν παίρναμε την απόφαση να μείνουμε μαζί εύκολα θα μπορούσε να εξαλειφθεί.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν με απασχολούσε ιδιαίτερα η απόσταση. Βρισκόμασταν σχεδόν καθημερινά και περνούσαμε υπέροχα. Βέβαια στα 5 χρόνια σχέσης δεν σας κρύβω ότι θα ήθελα κάτι παραπάνω π.χ. να γνωρίσω τους γονείς του, αυτός τους δικούς μου, να μείνουμε μαζί ή να πάρουμε μια απόφαση ότι μελλοντικά θα μείνουμε στην τάδε πόλη για να ξέρω κι εγώ προς τα πού να κινήσω τα επαγγελματικά μου.

Ευθέως δεν του είπα ποτέ τίποτα γιατί δεν ήθελα να πιέσω καταστάσεις. Δεν ήθελα να προχωρήσουμε επειδή το ζήτησα εγώ. Ήθελα να το θέλει και ο ίδιος και να είναι δική του συνειδητή απόφαση.

Περιττό να σας πω πως ο τύπος στα λόγια μου έταζε τον ουρανό με τ’ άστρα. Κι έτσι κυλούσε ο χρόνος μέχρι που μια μέρα μαλώσαμε για το θέμα της απόστασης και χωρίσαμε τηλεφωνικά. Μου είπε πως είναι καλύτερα να χωρίσουμε γιατί δεν με βλέπει σοβαρά, πως είναι μικρός να πάρει μια σοβαρή απόφαση για το μέλλον (μικρός 27χρονος) και καλύτερα να βρω άλλον να φτιάξω τη ζωή μου και να κάνω οικογένεια.

Κι αναρωτιέμαι εγώ τώρα… Γιατί τόσα ψέματα; Γιατί έπρεπε να με παραμυθιάζει ότι θα μείνουμε μαζί αφού δεν το ήθελε ποτέ; Πόσο στον κόσμο μου μπορεί να ήμουν που δεν κατάλαβα ποτέ τίποτα; Γιατί δεν θέλει να μου τα πει και αυτά από κοντά; Πως γίνεται να πήρε την απόφαση από τη μια στιγμή στην άλλη σε μια φάση που όλα ήταν τέλεια; Είναι παράλογο μετά από 5 χρόνια σχέσης να θες να μείνεις με τον άνθρωπό σου; Αφού εγώ δεν τον πίεσα για κάτι πως πιέστηκε μόνος του ξαφνικά; Τι έχει στο κεφάλι του που εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ; Απλώς δεν με ήθελε ποτέ ή του πέρασε;

Πόσο μπορεί να επηρεάσει μια μάνα το γιο της; Πόσο δύσκολο είναι για έναν άντρα να ανεξαρτητοποιηθεί;

Maria

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr