Site icon TLIFE

Μαρία: “Η έλλειψη φίλων δεν με ενοχλεί και τόσο πολύ… Με στεναχωρεί το ότι δεν έχω δεσμό”

Καλησπέρα!

Είμαι πλέον 29 χρόνων, όμορφη κοπέλα, έξυπνη, χαμογελαστή, αλλά μόνη… Μόνη από φίλους και από σχέση. Δεν εργάζομαι αυτήν την περίοδο κι έτσι δεν έχω πολλές γνωριμίες ή φιλίες.

Η έλλειψη φίλων δεν με ενοχλεί και τόσο πολύ, επειδή κάνω πράγματα που μου αρέσουν ακόμα και μόνη μου, αλλά με στεναχωρεί το ότι δεν έχω κάποιον δεσμό.

Θα μου πείτε: “Σιγά το πράγμα, δεν είσαι η μοναδική χωρίς δεσμό” και θα συμφωνήσω μαζί σας, αλλά το θέμα είναι ότι ποτέ δεν είχα κάποιον δεσμό. Γνωρίζω κατά καιρούς διάφορα παιδιά, αλλά δεν γίνεται τίποτα. Ακόμα και το σεξ εκτός σχέσης δοκίμασα, αλλά δεν με γέμισε ποτέ και δεν το ξαναεπιχείρησα. Ναι, έχω κάνει σεξ μία και μοναδική φορά.

Παλιότερα είχα τρομερό πρόβλημα με αυτό και τρομερές ανασφάλειες αλλά σιγά-σιγά αποδέχομαι αυτό το γεγονός και προσπαθώ να μην θυμάμαι το ανύπαρκτο σεξουαλικό παρελθόν μου και να κοιτάω μόνο το παρόν λέγοντας -ή παραμυθιάζοντας, δεν ξέρω- τον εαυτό μου πως σημασία έχει η χημεία ανάμεσα σε δύο άτομα και όχι ο αριθμός εμπειριών. Αλλά ούτε τη χημεία εχω νιώσει ή αισθανθεί, άρα ούτε αυτή δεν ξέρω πως είναι.

Μπορεί να γνωρίσω κάποιο παιδί και να το “ερωτευτώ κεραυνοβόλα”. Ξέρω ότι δεν ισχύει αυτό, πως είναι μόνο ενθουσιασμός και όχι έρωτας, αλλά “κολλάω” με την έννοια ότι ονειρεύομαι και θέλω μόνο αυτόν. Δεν υπάρχουν άλλοι άνδρες για μένα που να γυρίσω έστω να τους κοιτάξω και φυσικά το άτομο που με ενδιαφέρει είτε δεν τον ενδιαφέρω εγώ είτε με παίζει και απλά δέχομαι τα ψίλουλά του, έστω και την παραμικρή σημασία που μου δίνει και είμαι και χαρούμενη. Κι ενώ το βλέπω και το καταλαβαίνω πεντακάθαρα δεν ξεκολλάω για να κοιτάξω να βρω κάποιον που να υπάρχουν αμοιβαία συναισθήματα, που να κάνουμε πράγματα ο ένας για τον άλλον, που να δείχνουμε ότι θέλουμε ο ένας τον άλλον και όχι μόνο εγώ να θέλω…

Βλέπω κοπέλες που ο φίλος τους τις έχει βασίλισσες, τις λατρεύουν και εγώ πιστεύω ότι δεν θα συμβεί ποτέ αυτό σε εμένα. Εχω συνηθίσει τη μοναξιά μου και διαλέγω άνδρες που ποτέ δεν θα είναι μαζί μου άρα θα συνεχίζω να είμαι μόνη μου ή απλά είμαι χαζή;

Μαρία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr