Site icon TLIFE

Μαρία Κ.: “Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που άκουγα”

ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΤΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΦΟΡΜΕΣ

Χαίρεται κορίτσια! Είμαι 21 ετών και είχα μια σχέση από το σχολείο κιόλας. Πολύ ρομαντική γνωριμία και πολύ τρυφερή σχέση.

Εγώ τότε 16, εκείνος 18… Ο “ωραίος του σχολείου”. Ζήσαμε μαζί πανελλήνιες εξετάσεις, αρρώστιες, σχέση από απόσταση λόγω σπουδών και πολλές δύσκολες στιγμές οι οποίες μας έδεσαν -όπως πίστευα- γερά.

Στη ζωή του όπως έλεγε πάντα είχε προβλήματα κι εγώ ήμουν ΠΑΝΤΑ εκεί να τον στηρίζω χωρίς να του μετακυλώ τους δικούς μου προβληματισμούς.

Προσπαθήσαμε αρκετά και οι δύο για αυτή τη σχέση μέχρι που αντιμετώπισα ένα δύσκολο οικογενειακό πρόβλημα κι εκεί ξεκίνησαν όλα. Όπως είναι φυσιολογικό η συμπεριφορά μου δεν ήταν και η υποδειγματικότερη με αποτέλεσμα να έχουμε μικρά καυγαδάκια, αλλά προσπαθούσα να αφήνω το πρόβλημά μου εκτός σχέσης.

Μετά από καιρό σε ένα ταξίδι μας συνέβη να τον γλυκοκοιτάξει εντελώς προκλητικά και απροκάλυπτα μπροστά μου μία “κοπέλα” της παρέας. Όπως ήταν φυσιολογικό ζήλεψα υπερβολικά και νευρίασα εξίσου. Καταλήξαμε να καυγαδίζουμε εξηγώνοτας μου ότι δεν το κατάλαβε και ότι του περνούσε αδιάφορη. Εγώ φυσικά φανερά εκνευρισμένη έφυγα από την παρέα. Εκείνος επέλεξε να μείνει.

Γυρνώντας από το ταξίδι όλα άλλαξαν. Την ημέρα της επετείου μας μου ζήτησε να χωρίσουμε γιατί καταπιεζόταν και επιζητούσε την ηρεμία του, ξεκαθαρίζοντάς μου ότι με αγαπάει και με θέλει όπως παλιά.

“Χωρίσαμε”, αλλά συνεχίσαμε να μιλάμε τυπικά προσπαθώντας να τον φέρω πίσω. Τελικά αυτό είχε δραματικά αποτελέσματα, σε σημείο να ακούσω από τον τόσα χρόνια σύντροφό μου τη φράση: “Νομίζω ότι αξίζω κάτι καλύτερο από εσένα”.

Ειλικρινά, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που άκουγα. Ειλικρινά είναι πολύ άσχημο να δίνεις και στο τέλος να χρωστάς κιόλας. Ειλικρινά λυπάμαι και απογοητεύομαι.

Θα ήθελα πολύ να ακούσω τη γνώμη σας, αλλά και πολλές να ταυτιστείτε με την ιστορία μου για να αποφύγετε τα χειρότερα και μαρτύριο του πόνου που ζω εγώ τώρα!

Φιλικά και γυναικεία!
Μαρία Κ

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr