Site icon TLIFE

Maria: “Κολλητές 9 χρόνια. Λέγαμε τα πάντα, ήμουνα πάντα εκεί, ώσπου αυτή τελικά με πρόδωσε…”

Γεια σας κι από μένα!!
Διαβάζω συνέχεια τις ιστορίες σας και αποφάσισα να γράψω κι εγώ τη δική μου…

Με λένε Μαρία και είμαι 30 χρόνων. Έχω μια κολλητή εδώ και εννιά χρόνια περίπου. Λέγαμε τα πάντα, της συμπαραστάθηκα πολύ σε όλα της τα προβλήματα, ήμουνα πάντα εκεί, ώσπου αυτή τελικά με πρόδωσε.

Στις αρχές καλοκαιριού γνώρισα ένα φίλο της που μου άρεσε και του άρεσα κι εγώ επίσης. Αυτός έφερε ένα φίλο του. Στην αρχή βγαίναμε όλοι μαζί και περνούσαμε τέλεια!! Τελικά εγώ με το παιδί δεν συνεχίσαμε. Αυτή με το φίλο του τα έφτιαξαν.

Από τότε που σταμάτησα να βγαίνω εγώ με το φίλο της, αυτή εξαφανίστηκε. Είναι όλη μέρα μαζί της και δεν βγαίνουμε μαζί καθόλου. Μέσα στον ένα μήνα βγήκαμε μόνο δύο φορές για έναν καφέ και στο τηλέφωνο μιλάμε πολύ σπάνια.

Με πείραξε πολύ η συμπεριφορά της γιατί εγώ πάντα ήμουν εκεί και αυτή τώρα που περνάει καλά δεν την νοιάζει πως είμαι εγώ. Έχω ξενερώσει μαζί της πολύ.

Πιστεύετε ότι είναι δικαιολογημένη η συμπεριφορά της; Γιατί όλοι μου λένε ότι δεν φέρεται σωστά!! Εσείς τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω;

Συγγνώμη αν σας κούρασα!!
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!!

Maria

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr