Site icon TLIFE

Μαρία: “Μου ανακοίνωσε ότι θα συγκατοικήσει με τον κολλητό του. Γιατί όχι μαζί μου;”

Είμαι με κάποιον εδώ και ένα χρόνο και τα πράγματα είναι πολύ καλά. Ταιριάζουμε, δεν έχουμε έντονους τσακωμούς, δεν έχουμε προβλήματα ζήλιας και τέτοια. Με λίγα λόγια είναι μια ωραία σχέση που τσουλάει χωρίς δυσκολίες.

Πριν μερικές μέρες όμως προέκυψε κάτι που με στεναχώρησε… Εκείνος μένει με τους γονείς του. Είχε αναφέρει κάποιες φορές ότι σκέφτεται να φύγει, αλλά ήταν κουβέντες που απλά έλεγε και μετά ξεχνούσε. Και τώρα, ξαφνικά ένα βράδυ, μου ανακοίνωσε ότι θα συγκατοικήσει με τον κολλητό του.

Δεν σας κρύβω ότι με πείραξε πολύ. Γιατί δεν σκέφτηκε να μείνει μαζί μου και αποφάσισε να μείνει με τον κολλητό του; Η σχέση μας είναι πολύ όμορφη και περνάμε πολύ ωραία μαζί. Γιατί δεν επέλεξε να μείνει μαζί μου; Εγώ μένω μόνη μου. Θα μπορούσε να έρθει σπίτι μου. Αφού σπίτι μου συναντιόμαστε κυρίως, μιας και μένει με τους γονείς του και περνάμε πολύ ωραία. Τι δεν καταλαβαίνω;

Δεν αντέδρασα. Απλά τον άκουγα να μιλάει με ενθουσιασμό για τα καινούρια τους σχέδια και έκανα απλά κάποιες ερωτήσεις. Αυτό. Αλλά με ενοχλεί πολύ αυτή η εξέλιξη και δεν ξέρω τι να κάνω. Σκέφτομαι να του κάνω μια κουβέντα, τουλάχιστον να μου εξηγήσει το γιατί δεν θέλει να μείνουμε μαζί. Αλλά από την άλλη, αγχώνομαι κιόλας γιατί ξέρω ότι δεν είναι και ό,τι καλύτερο να πιέζεις καταστάσεις. Η ιδέα να συγκατοικεί με τον κολλητό του δεν μου είναι καθόλου ευχάριστη. Με φοβίζει. Ο κολλητός του δεν έχει σχέση και πιστεύω ότι αυτή η συγκατοίκηση θα δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση μας.

Τι να κάνω; Πώς να το χειριστώ; Γιατί πιστεύετε πως προτίμησε να μείνει με τον κολλητό του αντί να μείνει μαζί μου; Εκείνος είναι πολύ ενθουσιασμένος και ήδη τρέχουνε και κοιτάνε σπίτια. Είναι δυνατόν να μην του έχει περάσει καν από το μυαλό; Δεν με ρώτησε καν την άποψή μου, απλά μου το ανακοίνωσε.

Πείτε μου… Τι θα κάνατε στη θέση μου;

Μαρία

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr