Μαρία: “Μου ζήτησε να πάω μαζί του και μετά από πολλή σκέψη αποφάσισα να τον ακολουθήσω.”

Γεια σας!
Θα χρειαστώ κι εγώ τη βοήθειά σας…

Έχω μια σχέση εδώ και δύο χρόνια. Πριν μερικούς μήνες, κάποια οικονομικά οικογενειακά προβλήματα, ανάγκασαν το σύντροφό μου να πάρει την απόφαση να αφήσει τη ζωή του εδώ στην Αθήνα και να επιστρέψει στην επαρχία.

Μου ζήτησε να πάω μαζί του και μετά από πολλή σκέψη αποφάσισα να τον ακολουθήσω. Αποφάσισα να ακολουθήσω την καρδιά μου και τα συναισθήματά μου.

Η ζωή μου άλλαξε πολύ, αλλά δεν με πειράζει αυτό. Αυτό που δεν αντέχω είναι ότι άλλαξε εκείνος, η σχέση μας. Δεν είναι πια ο ίδιος άνθρωπος. Και ασχολείται κυρίως με την οικογένειά του. Κυρίως με τη μητέρα του.

Είναι σαν να μην υπάρχω και νιώθω ήδη δυστυχισμένη. Τι να κάνω; Να τα παρατήσω όλα και να γυρίσω Αθήνα; Τον αγαπάω. Έκανα όμως μια τόσο μεγάλη θυσία για εκείνον. Δεν έχω καν φίλες εδώ. Δεν θα έπρεπε να με προσέχει λίγο περισσότερο;

Ευχαριστώ,
Μαρία

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Αγαπημενη φιλη, γεια σου! Αρχικα, ποσο χρονων ειστε; Δευτερον, ασχολεισαι με κατι, εχεις καποιο πτυχιο η κανεις τελος παντων κατι στην ζωη σου; Οσο ησουν στην Αθηνα, αλλα και τωρα στην επαρχιαμ Τριτον, ειστε σε πολη η σε χωριο; Εχει κι αυτο διαφορα. Προσωπικα, βλεπω 2 μεγαλα λαθη στη σχεση σας. Εκεινος δεν αναγνωριζει πως πρεπει να σε βοηθησει να προσαρμοστεις, πιθανον γιατι εκεινος δεν χρειαστηκε να το κανει και γιατι εχει και πολλες δουλειες που τον απασχολουν. Απο την αλλη, εσυ τον κατηγορεις πως παρατησες τη ζωη σου για εκεινον. Λυπαμαι που στο λεω, αλλα δεν ειναι ετσι. Πηρες μια αποφαση και πρεπει να την στηριξεις εσυ. Εκεινος σου εκανε μια προταση, εσυ ομως την δεχτηκες. Αν τον κατηγορεις συνεχως πως αφησες τα παντα για εκεινον, δεν θα εχει αδικο να σου πει να επιστρεψεις πισω στην παλια ζωη σου. Εξηγησε του πως εχεις δυσκολιες προσαρμογης και τον χρειαζεσαι, χωρις κατηγοριες. Τελος, προσπαθησε να βρεις πραγματα να σε γεμιζουν. Γυμναστικη, χορο, καποια ξενη γλωσσα, πτυχιο.. Προφανως και πρεπει να αναγνωρισει πως τον ακολουθησες, αλλα μεχρι εκει. Την αποφαση για τη ζωη μας την παιρνουμε εμεις, οχι οι γονεις μας η η σχεση μας. Σου ευχομαι τα καλυτερα!

  2. Τι θα γυρίσεις να κάνεις στην Αθήνα; σε περιμένει κάποια σπουδαία δουλειά ή άλλος καλύτερος άντρας;;

  3. Επειδή συμπάσχω και είμαι και εγώ έτοιμη να αφήσω τα πάντα και να πάω στην “επαρχεία” για τον φίλο μου, έχω να σου πω ότι μετά από αυτό που έκανες θα έπρεπε να σε προσέχει περισσότερο από πριν. Θα έπρεπε τα συναισθήματα του να έχουν δυναμώσει κι άλλο και να στο δείχνει καθημερινά. Προσπάθησε να βρεις μία δουλειά και να μεγαλώσεις τον κοινωνικό σου κύκλο. Ίσως να σου φαίνεται βουνό τώρα, αλλά αν σε βοηθήσει ο σύντροφος σου τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα. Μην τα παρατάς με την πρώτη δυσκολία, προσπάθησε κι άλλο και όπου βγάλει. Αλλά στο τέλος να μπορείς να πεις: ” Εγώ όμως προσπάθησα” . Καλή δύναμη!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More