Site icon TLIFE

Μαρία: “Νιώθω ότι όντως κάτι υπάρχει μεταξύ μας και ότι δεν έχει τελειώσει…”

Γνώρισα ένα παιδί. Φλερτάραμε ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα (όχι μόνο εγώ και οι φίλοι μου και κάποιοι άλλοι που βρίσκονταν εκεί μαζί μας κάθε φορά). Πήγα και στο σπίτι του για να με βοηθήσει σε κάτι και ήταν ιδιαίτερα ζεστός μαζί μου και με άγγιζε στη μέση και μου έκανε συνεχώς κοπλιμέντα… Αρκετές φορές με είχε πάρει αγκαλιά και όταν βρισκόμασταν πάντα ερχόταν κοντά μου και μιλούσαμε.

Οι φίλοι μου μου είπαν να πατήσω γκάζι ενώ εγώ πίστευα ότι έπρεπε λίγο να απομακρυνθώ. Εκεί ήταν η αρχή του τέλους. Από ότι έμαθα -αλλά ήταν πλέον αργά- εκείνος θέλει να κυνηγάει (μου είχε πει και κάτι για την πρώην του που ήταν το μοναδικό καλό κορίτσι που τα είχε ποτέ του, ότι είχε κολλήσει μαζί του -και πιστεύω ότι αυτό φοβάται και με εμένα ότι θα κολλήσω, αλλά δεν με ξέρει καλά και με κρίνει από το ντροπαλό και ήσυχο προφίλ που έχω).

Μία μέρα με γύρισε εκείνος σπίτι και είπα να κάνω μία κίνηση για να καταλάβω επιτέλους αφού με μπέρδευε. Τίποτα. Το μόνο που κατάφερα ήταν να με ψιλοαποφεύγει. Χθες μίλησε σε μία φίλη μου και της είπε ότι είμαι ωραία και έχω ωραίο σώμα αλλά έχει ξενερώσει (λογικά γιατί τον φλέρταρα ενώ εκείνος θέλει να κυνηγάει??!)

Η φίλη μου προφανώς μου το είπε αλλά πριν μου το πει τον είχα πιάσει και του είπα ότι: “Ok, θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι γιατί νιώθω άσχημα. Μίλησα με τα παιδιά και είπαμε ότι μάλλον παραείμαι φιλική… Δεν στην πέφτω απλά φλερτάρω λίγο. Μόλις τελείωσα μία σχέση και έμαθα ότι έχεις κοπέλα και ένιωσα άσχημα. Δεν λέω, μου αρέσεις και σε φλέρταρα λίγο αλλά δεν τρελαίνομαι και οκ ήθελα να στο πω γιατί ένιωσα άσχημα όταν έμαθα ότι έχεις κοπέλα.”

Και μου είπε: “Μην νιώθεις άσχημα, το κατάλαβα ότι κάτι τρέχει εκείνη την μέρα που σε πήγα σπίτι, αν έκανα κάτι θα έφταιγα εγώ. Χαίρομαι που το ξεκαθαρίσαμε.” Και μετά με πήρε αγκαλιά πάλι.

Anyway… νιώθω ότι όντως κάτι υπάρχει μεταξύ μας και ότι δεν έχει τελειώσει. Απλά επειδή δεν με ξέρει φοβάται ότι θα κολλήσω και επειδή δεν τον άφησα να με κυνηγήσει έχει ξενερώσει. Λέω να το αφήσω για λίγο καιρό να ξαναπλησιάσουμε σαν παρέα ο ένας τον άλλον για να με γνωρίσει λίγο καλύτερα…αλλά δεν ξέρω τι να κάνω…

Τον θέλω, μου αρέσει, αλλά ξέρω ότι το timing δεν είναι το σωστό ακόμα και πρέπει να περιμένω…

Μαρία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr