Site icon TLIFE

Μαρία: “Οι φίλες μου με πληροφόρησαν ότι σε δύο από αυτές την έπεσε μάλλον…”

Ονομάζομαι Μαρία και είμαι 21. Εδώ και 8 μήνες έχω κολλήσει με έναν μικρότερό μου (19) από τη σχολή. Στην αρχή δεν του έδινα σημασία. Μετά συνειδητοποίησα ότι με κοιτάει. Μέχρι και η παρέα του είχε μπει στο ίδιο τριπάκι. Και γενικά, πριν γνωριστούμε, κάθε φορά που συναντιόμασταν (η παρέα μου και η δική του) επικρατούσε ένας χαμός!

Σαν να με προκαλούσε μάλιστα ορισμένες φορές -πείραζε τη μία, πείραζε την άλλη- για να δει πως θα αντιδράσω. Έξι μήνες πέρασαν για να γνωριστούμε.

Είχα γνωρίσει όλους τους φίλους του και αυτός τους δικούς μου, αλλά με εμάς δεν καθόταν! Έβαλα μια φίλη να βοηθήσει, αλλά τελικά εγώ έκανα όλη τη δουλειά.

Και αφού γνωριστήκαμε… πάλι ήταν πολύ μπερδεμένα τα πράγματα. Ακόμη και στο facebook δεν με έκανε add, ενώ μια φίλη μου τρείς μέρες αφότου τη γνώρισε, αμέσως!

Οι φίλες μου με πληροφόρησαν ότι σε δύο από αυτές την έπεσε μάλλον (ανάμεσά τους και αυτή που έβαλα να βοηθήσει). Δεν ξέρω τι συμβαίνει!

Το θέμα είναι ότι κάθε φορά που συναντιόμαστε τώρα πια υπάρχει τεράστια αμηχανία. Ακόμη έχω την αίσθηση ότι ψιλοκοιταζόμαστε. Κι έχω μπερδευτεί!!!

Πριν γνωριστούμε πίστευα ότι με το που γίνει η γνωριμία όλα θα κυλήσουν ομαλά, αλλά τόσο μπέρδεμα; Δεν το περίμενα. Τι θέλει πια;

Βοηθήστε με βρε κορίτσιαααααα!

Ααα, και θέμα ηλικίας δεν νομίζω να είναι γιατί την έχει πέσει σε μεγαλύτερες γενικά.

Maria

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr