Site icon TLIFE

Μαρία: “Σε κάθε τσακωμό “χωρίζουμε” μου λέει και εξαφανίζεται!”

Είμαστε μαζί από τις αρχές του Σεπτέμβρη του 2015. Μου στάθηκε στο να χωρίσω και να συνεχίσουμε μαζί (έχω και δύο παιδάκια).

Από την αρχή, μου ξεκαθάρισε πως δεν θέλει γάμους, παιδιά και όλα αυτά… Μόνο να περνάει όμορφη ζωή με την κοπέλα του. Να σημειώσω πως ήμουν η πρώτη του σχέση που είχε. Αυτός είναι 29 κι εγώ 28!

Στην αρχή είχαμε δυσκολίες με όλους και όλα, και μόνοι μας τα καταφέραμε και βρήκαμε τη λύση και όλα πήγαιναν καλά. Τους τελευταίους μήνες άρχισαν οι τσακωμοί και οι αμέτρητοι χωρισμοί από την πλευρά του. Σε κάθε τσακωμό “χωρίζουμε” μου λέει και εξαφανίζεται!

Πάντα εγώ να τον βρω και να μιλήσουμε και στο τέλος να τα βρούμε… Κάθε φορά τα ίδια! Κάθε φορά μου μιλάει πολύ άσχημα και δύο φορές ήταν πολύ άσχημες οι συμπεριφορές του. Δεν λέω, φταίμε και οι δύο.

Έχει πολλά προβλήματα με τους δικούς του και με τα οικονομικά και αυτός δίνει τα μισά του χρήματα βοηθώντας τους! Μου λέει ότι τον πιέζω και δεν αλλάζω χαρακτήρα… Να μην τα πολυλογώ, έχουμε χωρίσει από επιλογή του, αλλά ακόμη τον αγαπάω. Και αυτός το ίδιο μου λέει.

Θέλω τη γνώμη και τη βοήθειά σας… πώς να τον φέρω πίσω και αν αξίζει να έρθει πίσω.

Απελπισμένη Μαρία


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr