Site icon TLIFE

Maria: “Συνέχεια μαλώνουν και απειλεί τη μητέρα μου ότι θα τη χωρίσει…”

Καλησπέρα!
Με λένε Μαρία και είμαι 16 ετών. Ζω σε μια κωμόπολη έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Ο λόγος που γράφω αυτές τις γραμμές είναι γιατί είμαι το πιο άτυχο κορίτσι, που είχε μια διαλυμένη οικογένεια και τώρα ξαναέχει…

Γεννήθηκα χωρίς να γνωρίσω τον πατέρα μου επειδή ο “πατέρας” μου άφησε έγκυο τη μάνα μου και πήγε στην πρώην του. Δεν τον έχω δει ποτέ. Κανένας μας δεν τον έχει ξαναδεί. Μονάχα ξέρω ότι μένει στην Κύπρο μόνος.

Στα 8 μου η μητέρα μου, μου έκανε ένα αδερφάκι. Ο πατριός μου, μου στάθηκε σαν πατέρας μου από μικρή. Απλά ήταν φορές που νοιαζόταν περισσότερο για τη μικρή μου αδερφή παρά για μένα.

Τώρα είναι στη Γερμανία και θέλει να πάμε κι εμείς εκεί. Εγώ του ξεκαθάρισα τη θέση μου και του είπα ότι δεν έχω σκοπό να πάω εκεί μέχρι να τελειώσω το σχολείο και τη σχολή μου… Αλλά ούτε η μητέρα μου θέλει να πάει γιατί δεν θέλει να αφήσει εμένα μόνη και ούτε θέλει η αδερφή μου να χάσει τα ελληνικά σχολικά χρόνια της και να πάει σε μια ξένη χώρα.

Συνέχεια μαλώνουν μέσω skype και απειλεί τη μητέρα μου ότι θα τη χωρίσει και θα γίνει το ίδιο που έγινε με εμένα.

Δεν μπορώ να βλέπω τη μητέρα μου σε τέτοια κατάσταση. Θέλω να τη βοηθήσω αλλά δεν ξέρω πως… Είμαι που είμαι διαλυμένη με τα μαθήματα από τώρα… Και του χρόνου δίνω πανελλήνιες και αγχώνομαι…

Τι να κάνω; Πείτε μου…

Maria


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr