Site icon TLIFE

Maria: “Το πρόβλημα είναι η διαφορά ηλικίας. Αυτός είναι 27 κι εγώ 33.”

Γεια σας κορίτσια.
Θέλω να μοιραστώ κι εγώ την ιστορία μου…

Γνώρισα ένα παιδί στο μαγαζί του πατέρα μου. Αυτός κατευθείαν μου έστειλε αίτημα φιλίας στο Facebook. Μιλήσαμε και την επομένη βγήκαμε. Μου αρέσει πάρα πολύ σαν παιδί.

Το πρόβλημα είναι η διαφορά ηλικίας. Αυτός είναι 27 κι εγώ 33. Αυτός φαίνεται για μεγαλύτερος κι εγώ για πολύ μικρότερη.

Πέρασα πάρα πολύ όμορφα, μιλήσαμε αρκετή ώρα και φάνηκε πολύ ώριμος. Δεν έκανε καμία κίνηση για να με φέρει σε δύσκολη θέση. Λίγο κολλάω στην ηλικία. Αυτός φαίνεται ότι δεν έχει πρόβλημα, δείχνει ενδιαφέρον, μου στέλνει μηνύματα…

Μόλις το είπα στη μητέρα μου αντέδρασε φυσικά: ότι θέλει να περάσει καλά μαζί μου μόνο, αν και δεν μου φαίνεται για τέτοιο άτομο. Εσείς τι πιστεύετε; Έχετε ζήσει κάτι παρόμοιο; Να τον ξεχάσω -αν και δεν μπορώ, γιατί μετά από πολύ καιρό βρήκα κάποιον που να μου αρέσει- ή να το ρισκάρω;

Σας ευχαριστώ πολύ!

Maria

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr