Site icon TLIFE

Μαρία: “Το πρόβλημα είναι οι γονείς του. Δεν θέλουν ούτε να ακούνε για μένα”

Γεια σας κορίτσια!

Θα χρειαστώ κι εγώ τη βοήθειά σας...

Είμαι 34 ετών, παντρεμένη, χωρισμένη κι έχω κι έναν γιο. Παντρεύτηκα σε αρκετά μικρή ηλικία (στα 23 μου) και χώρισα πριν τρία χρόνια. Έχω πολύ καλές σχέσεις με τον πρώην συζυγό μου, αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημά μου.

Εδώ κι ένα χρόνο έχω σχέση με κάποιον με τον οποίο τα πάμε πολύ καλά. Είναι δύο χρόνια μεγαλύτερός μου και δεν έχει παντρευτεί ακόμα. Πρόσφατα γνώρισε και τον γιο μου και τα πηγαίνουν μια χαρά οι δυο τους.

Το πρόβλημα είναι οι γονείς του. Δεν θέλουν ούτε να ακούνε για μένα. Μένουν στην επαρχία και κάθε φορά που έρχονται για να επισκεφθούν το γιο τους εμείς δεν βρισκόμαστε καθόλου. Και η επικοινωνία μας είναι στα κρυφά.

Τους έχει μιλήσει για μένα, αλλά είναι κάθετοι. Εμείς μεταξύ μας δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, ταιριάζουμε πολύ, αλλά με στεναχωρεί ιδιαίτερα αυτή η φάση. Εκείνος μου λέει να μη δίνω σημασία αλλά πιστεύω ότι επηρρεάζεται.

Δεν ξέρω πως να χειριστώ την κατάσταση. Κάποιες φορές έχουμε καβγαδίσει και για το συγκεκριμένο θέμα γιατί πιστεύω ότι θα έπρεπε να ήταν λίγο πιο ξεκάθαρος και δυναμικός στη στάση του. Με ενοχλεί που κάθε φορά που έρχονται εξαφανίζεται κι όταν τον παίρνω τηλέφωνο αν είναι μαζί τους δεν το σηκώνει.

Τι θα γίνει δηλαδή αν αποφασίσουμε να προχωρήσουμε τη σχέση μας παρακάτω; Φοβάμαι ότι θα τον επηρρεάσει τόσο πολύ αυτή η κατάσταση που στο τέλος θα απομακρυνθεί.

Τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω; Είμαι ερωτευμένη μαζί του και τον θέλω πραγματικά.

Μαρία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr