Site icon TLIFE

Μαρία: “Το πρόβλημα είναι ότι μου ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει σε δύο χρόνια να έχει παιδί…”

Γεια σας!

Το όνομά μου είναι Μαρία. Είμαι 33 ετών κι έχω μια σχέση τρία χρόνια με κάποιον μικρότερό μου πέντε χρόνια -είναι τώρα 28 ετών.

Μένουμε μαζί ήδη ένα χρόνο και τα πάμε μια χαρά. Να αναφέρω ότι επειδή έφυγε εκτός Ελλάδας, λόγω ανεργίας, μετά από ένα χρονικό διάστημα, αφού το συζητήσαμε, τον ακολούθησα.

Έμεινα κι εγώ χωρίς δουλειά και ήταν μια ευκαιρία για μένα να δώσουμε μια ευκαιρία στη σχέση μας, αλλά και να βρω κάτι καλύτερο επαγγελματικά.

Ο χρόνος έδειξε ότι τα πάμε καλά με τη συμβίωση, είμαστε ερωτευμένοι και καλά μαζί. Πρόσφατα μιλήσαμε για το μέλλον της σχέσης μας και συγκεκριμένα για παιδιά (ο γάμος είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει -η τυπική διαδικασία δηλαδή).

Δεν θέλω να κάνουμε τώρα παιδιά, ούτε μου έχει χτυπήσει κανένα καμπανάκι, ούτε έχουμε προσαρμοστεί πλήρως εδώ, αλλά στο μέλλον θα ήθελα.

Το πρόβλημα είναι ότι μου ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει σε δύο χρόνια να έχει παιδί και πρέπει να περιμένω. Το ξέρω ότι είναι μικρός και δεν τον κατηγορώ, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. Να φύγω από μια σχέση που είναι όλη μου η ζωή για κάτι που δεν ξέρω αν θα το θέλω στο μέλλον ή να το ρισκάρω και να μείνω και όπου μας βγάλει;

Μαρία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr