Site icon TLIFE

Μαρία: “Το θέμα μου είναι η πρώην του…”

Γεια σας!
Θα ήθελα κι εγώ να μοιραστώ μαζί σας το πρόβλημά μου…

Εδώ και τρεις μήνες έχω ξεκινήσει μια σχέση με κάποιον. Όλα ωραία και όλα καλά μεταξύ μας. Το θέμα μου όμως είναι η πρώην του.

Γνωριστήκαμε από κοινούς φίλους, ενώ αυτός ήταν ακόμα σε σχέση. Ξεκινήσαμε την επικοινωνία μας και βγήκαμε μερικές φορές για ένα ποτό. Με την πρώην του ήταν μαζί εφτά χρόνια.

Μου είπε ότι δεν περνάει πια καλά, ότι η σχέση του έχει βαλτώσει και ότι σκέφτεται να χωρίσει. Όπως και έγινε. Χώρισε και αμέσως κάναμε σχέση.

Η πρώην του, αν και από ότι ξέρω στενοχωρήθηκε πολύ, δεν ενόχλησε καθόλου -οφείλω να το ομολογήσω. Επειδή όμως ήταν πολλά χρόνια μαζί και συγκατοικούσανε, από ότι μου έχει πει ο σύντροφός μου την αγαπάει, τη θεωρεί έναν δικό του άνθρωπο και θέλει να συνεχίσει να έχει επαφές μαζί της.

Όπως και έχει. Και αυτό είναι το πρόβλημά μου. Μιλάνε στο τηλέφωνο και μερικές φορές συναντιούνται κιόλας. Και αυτό με ενοχλεί πάρα πολύ. Ξέρω ότι τώρα είναι μαζί μου, μου φέρεται πάρα πολύ όμορφα και δεν έχω λόγους να αμφιβάλλω, ταράζομαι όμως κάθε φορά που αντιλαμβάνομαι ότι μιλάνε.

Συγκρατούμαι και δεν έχω πει τίποτα. Το παίζω κουλ, αλλά δεν είμαι καθόλου. Μέσα μου τρώγομαι, γιατί ξέρω ότι τους ενώνουν πάρα πολλά.

Τι να κάνω; Πώς να το χειριστώ; Έχει αρχίσει και μου γίνεται εμμονή…

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Μαρία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr