Site icon TLIFE

Μαρία: “Τον σκέφτομαι συνέχεια και πεθαίνω που τώρα στις διακοπές τον βλέπω με την άλλη”.

Γεια σας! Δεν είμαι καλά!

Λοιπόοον… Όλα ξεκίνησαν το περσινό καλοκαίρι. Γνωριστήκαμε με τον Κ. (27 ετών) μέσω μιας κοινής παρέας τον προηγούμενο Αύγουστο στη διάρκεια των διακοπών μου στο χωριό μου. Εκείνος είναι μόνιμος κάτοικος του χωριού ενώ εγώ μένω Αθήνα.

Είμαι 20 ετών. Όταν γνωριστήκαμε έδειξε αμέσως το ενδιαφέρον του (να σημειώσω ότι πρέπει να είχε πιει και λίγο αλλά δεν ήταν και ντίρλα). Κολακεύτηκα αμέσως και ένιωσα μια απίστευτη έλξη.

Εγώ που δεν πίστευα σε “κλικ” και αηδίες -όπως τα αποκαλούσα, έπαθα την πλακάρα μου σε δευτερόλεπτα. Μου ζήτησε κατευθείαν facebook αλλά εγώ δεν είχα γιατί το είχα διαγράψει. Τις επόμενες μέρες δεν τον πολυείδα αλλά ρώταγε για μένα την αδερφή μου.

Μετά από μια εβδομάδα φεύγω για Αθήνα. Φτιάχνω facebook και τον κάνω κατευθείαν add. Μου μίλησε αμέσως, ήταν πολύ διαχυτικός και ήθελε να μιλάμε κάθε μέρα σε σημείο που αν δεν μιλούσαμε μια μέρα μου έστελνε “ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ? ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!” (έμαθα πως ζήταγε τον αριθμό μου από γνωστούς).

Σταδιακά μου το πήγε στο σεξουαλικό. Εγώ έδειξα ότι δεν προσφέρομαι για να περάσουμε απλά καλά και ότι ήθελα κάτι παραπάνω. Εκείνος μόλις είχε βγει από μια πολυετή σχέση από απόσταση και δεν ήθελε τέτοιες σχέσεις.

Σιγά σιγά κόλλησα και τον έπρηζα λιγάκι στο facebook αλλά εκείνος απομακρυνόταν. Ήρθε Αθήνα (όχι για μένα, για την παρέα του), βγήκαμε και ήταν απλά φιλικός και τίποτα παραπάνω. Γύρισα σπίτι απογοητευμένη και μου στέλνει μήνυμα τρεις ώρες μετά ότι παίζει κάτι με μια από το χωριό και ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα όσα λέγαμε.

Αυτό έγινε αρχές φθινοπώρου και από τότε είμαι κολλημένη όσο ποτέ, τον σκέφτομαι συνέχεια και πεθαίνω που τώρα στις διακοπές τον βλέπω με την άλλη (τα έχουν κανονικότατα, όλοι το ξέρουν και είναι συνέχεια και παντού μαζί).

Ξέρω ότι είμαι ηλίθια. Ξέρω ότι έπρεπε ήδη να μην τον σκέφτομαι απλά πεθαίνω στη σκέψη ότι του περνάω τόσο αδιάφορη ενώ εγώ λιώνω για εκείνον. Μέσα μου κρατάω ακόμα ελπίδες (φρούδες). Τι πιστεύετε?

Μαρία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr