Site icon TLIFE

Μαριάννα: “Δεν ξέρω τι να κάνω, να τον χωρίσω; Παντρεύτηκα πριν ένα μήνα σχεδόν… ”

Αγαπητοί αναγνώστες του TLIFE σας χαιρετώ.

Είμαι πολύ στεναχωρημένη και μπερδεμένη. Ντρέπομαι να μιλήσω στους δικούς μου ανθρώπους, έτσι καταφεύγω σε εσάς.

Έχω παντρευτεί πριν σχεδόν ένα μήνα, μετά από πολλά εμπόδια. Ο γάμος ήταν πολύ κοντά στο να ακυρωθεί λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας ενός πολύ συγγενικού προσώπου.

Τον άνθρωπο που παντρεύτηκα τον γνωρίζω 1,5 χρόνο. Μέσα σε 4 μήνες αρραβωνιαστήκαμε και όλα έγιναν τόσο γρήγορα λόγω της μητέρας και της γιαγιάς, οι οποίες ζούνε στην παλαιολιθική εποχή, όπου αν μια κοπέλα έχει σχέση ή μείνει στο σπίτι του αγοριού της είναι ελευθέρων ηθών.

Η σχέση ξεκίνησε ως φιλική σε εργασιακό περιβάλλον και ήταν μια σχέση κρυφή, γιατί στην εταιρία δεν επιτρέπουν σχέσεις μεταξύ των υπαλλήλων.

Ρώτησα για το παρελθόν του. Το παρελθόν είναι παρελθόν, αλλά είχαμε πει και οι δύο να είμαστε ειλικρινείς και να ξέρει τα πάντα ο ένας για τον άλλο.

Μου δήλωσε ότι είχε μόνο πέντε σχέσεις. Αργότερα ανακάλυψα ότι είχε πολλές περισσότερες και ο ίδιος είπε πως το απέκρυψε για να μην τον απορρίψω. Επίσης, στο εργασιακό μας περιβάλλον έμαθα ότι πριν από εμένα έκανε παρέα με μια άλλη με την οποία ορκίστηκε και με διαβεβαίωσε πάμπολλες φορές (πριν να είμαστε μαζί, και μετά) ότι δεν έγινε απολύτως τίποτα, ούτε καν ένα φιλί και ότι ήταν μόνο φίλοι. Επέμενα και με έβγαζε τρελή.

Προχθές, μετά από συζήτηση μαθαίνω ότι έπεσε φιλί και μου είπε ότι εκείνον τον καιρό ήταν μ*****ς και τη χρησιμοποίησε γιατί δεν είχε αμάξι και η μάνα της είχε ενοικιαζόμενα αμάξια και του το έδιναν δωρεάν. Επίσης, δανείστηκε λεφτά από εκείνη, τα οποία της επέστρεψε.

Κατέρρευσε όλος μου ο κόσμος. Δεν είναι η πρώτη φορά που μου λέει ψέματα. Βρήκα κάποιες φωτογραφίες στο mail του από το 2011 και ρώτησα ποια είναι η γυναίκα και γιατί τις έχει φυλαγμένες και αυτός είπε ότι ήταν μια γυναίκα που απλά μιλούσαν. Μετά από καιρό μαθαίνω από τον ίδιο ότι δεν μιλούσαν απλά… Τη γνώρισε στην παραλία και τα έφτιαξαν.

Λέει ψέματα με τεράστια φυσικότητα και μετά το προχθεσινό νιώθω ότι κάτι μέσα μου έσπασε. Δεν θέλω να κάνω παιδιά με αυτόν τον άνθρωπο. Πώς μπορώ να εμπιστευθώ έναν άνθρωπο τον οποίο ρώτησα εκατό φορές για κάτι, υποσχέθηκα να μη θυμώσω, να μην σχολιάσω, ζήτησα απλά την αλήθεια και όλες τις φορές ορκιζόταν πως λέει την αλήθεια και τώρα μου ξεφουρνίζει αυτό;

Δείχνει να με αγαπά, αλλά πώς μπορώ να είμαι σίγουρη ότι δεν χρησιμοποιεί κι εμένα (ο ίδιος κατάγεται από άλλη Ευρωπαϊκή χώρα); Νιώθω πανικό, δεν θέλω να με αγγίζει, ούτε να με πλησιάζει, ούτε ξέρω τι νιώθω για εκείνον, είναι όλα πολύ μπερδεμένα στο κεφάλι μου.

Δεν ξέρω τι να κάνω, να τον χωρίσω; Κι αν βρω χειρότερο; Αν μείνω μόνη μου για πάντα; Για να μην αναφερθώ στον κόσμο που δέκα χρόνια σχολιάζουν το διαζύγιο των γονιών μου.

Πώς έκανα τη ζωή μου έτσι… :'(

Ευχαριστώ πολύ που διαβάσατε το πρόβλημά μου και για τις απόψεις σας.

Marianna

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr