Site icon TLIFE

Μαριάννα: “Μόλις είδα τον κολλητό του τον ερωτεύτηκα αμέσως. Τι να κάνω;”

Ζω εδώ και έξι χρόνια μόνιμα στη Νέα Υόρκη όπου και εργάζομαι (είμαι στην Ελλάδα λόγω άδειας). Εκεί έχω σχέση για ενάμιση χρόνο με ένα παιδί. Είναι πάρα πολύ καλός και γλυκός (έχει το πακέτο).

Ο φίλος μου μού έχει γνωρίσει όλους του τους κοντινούς φίλους. Όμως, τον κολλητό του, από το σχολείο δεν είχε τύχει να τον γνωρίσω γιατί έμενε αλλού (τώρα έχει μετακομίζει κι αυτός NY).

Και να το πρόβλημα! Μόλις τον είδα τον ερωτεύτηκα αμέσως. Από εκείνη τη μέρα, δεν μπορώ να τον βγάλω από το μυαλό μου. Βέβαια, κι αυτός δείχνει πολύ ενδιαφέρον…

Από την άλλη, ο σύντροφός μου είναι τόσο καλό παιδί που δεν μπορώ να τον αφήσω. Τον νοιάζομαι και τον αγαπάω. Δεν θέλω να τον πληγώσω. Τι να κάνω; Είμαι σε απόγνωση.

Να πω στον άλλον ότι είμαι ερωτευμένη μαζί του ακόμα κι αν με απορρίψει και φανώ και κακιά γιατί θα χωρίσω δυο φίλους ή να προσπαθήσω να το πολεμήσω και να μείνω με τον σύντροφό μου που ούτως ή άλλως τον νοιάζομαι;

Μαριάννα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr