Site icon TLIFE

Μαριάννα: “Νομίζω πως κάνω λάθος που το συνεχίζω μαζί του…”

Γεια σας!
Με λένε Μαριάννα και είμαι 15 χρόνων. Ξέρω πως κάποια από αυτά που θα σας πω θα τα κατακρίνουν κάποιοι από εσάς, αλλά πραγματικά χρειάζομαι πολλές γνώμες.

Αρχικά να σας πω ότι δεν έχω κάνει άλλη σχέση ποτέ και ούτε έχω φιληθεί. Ήταν καθαρά δική μου επιλογή καθώς μου την έχουν πέσει πολλά παιδιά κι έχω αρνηθεί.

Ποτέ δεν μου άρεσαν οι σχέσεις και θεωρώ ότι είμαι μικρή για αυτά. Προτιμώ να είμαι μόνη και να περνάω καλά με τους φίλους μου παρά να σπαταλάω το χρόνο μου με κάποιον. Έχω καιρό για αυτά…

Πρόσφατα όμως γνώρισα ένα παιδί που είναι 20 χρόνων κι άρχισε να με φλερτάρει έντονα. Μιλούσαμε και αν και είχε πολλούς διασταγμούς αρχικά λόγω της διαφοράς ηλικίας μας ήθελε να κάνουμε κάτι.

Μου είπε πολλές φορές να το σκεφτώ όσο θέλω κι ότι δεν θέλει να κάνουμε κάτι παραπάνω δεδομένου ότι καταλάβαινε ότι είμαι μικρή. Τέλος πάντων μια μέρα συναντηθήκαμε και φιληθήκαμε. Μου είπε ότι του αρέσω πολύ, αλλά πρέπει να σκεφτούμε αν θέλουμε να έχουμε σχέση να κάνουμε μόνο φάσεις.

Βέβαια μου το δικαιολόγησε λέγοντάς μου ότι σε ένα μήνα αυτός θα φύγει από εδώ και μετά θα είναι δύσκολο να βλεπόμαστε. Πραγματικά δεν ξέρω αν θέλω να είμαι μαζί του ή να γίνει ξανά κάτι μεταξύ μας.

Το θέμα είναι ότι αυτός την έχει πέσει και σε άλλες από την παρέα μας, αλλά ποτέ δεν τους είχε ζητήσει τον αριθμό τους κι άλλα τέτοια.

Νομίζω πως κάνω λάθος που το συνεχίζω μαζί του γιατί φοβάμαι ότι μαζί με μένα μπορεί να κάνει κάτι και με άλλες. Οι φίλες μου, μου λένε ότι όλα είναι στο μυαλό μου και το να συνεχίσω. Κι αν καταλάβω κάτι αργότερα τότε να διακόψω μαζί του.

Ξέρω πως μπορεί να σας φαίνονται χαζά όλα αυτά, αλλά είναι σημαντικό για μένα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά όσες από εσάς μου απαντήσουν!

Μαριάννα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr