Site icon TLIFE

Μαριάνθη: “Έκανα κάτι με άτομο του ίδιου φύλου. Θα ήθελα τη βοήθειά σας…”

Fotolia

Καλημέρα!
Έκανα κάτι με άτομο του ίδιου φύλου. Δεν μου έχει ξανασυμβεί, ούτε έχω τέτοιες προτιμήσεις. Η άλλη είχε ξανακάνει κάτι τέτοιο. Για μένα ήτανε πρωτόγνωρο. Όμως κι εκείνη θέλει τη ζωή της τα ίδια με εμένα… Οικογένεια με λίγα λόγια. Δεν είναι καμία από τις δυο μας ομοφυλόφιλη.

Εννέα μήνες κράτησε αυτό. Δεν είχαμε σχέση. Περνούσαμε όμως πολύ καλά και μπορώ να πω ότι ένιωσα έρωτα δυνατό -κάτι που δεν είχα ξανανιώσει και είμαι 29- αλλά με πήγε όλο αυτό εκεί από την αγάπη που ένιωθα για εκείνη.

Με έκανε να νιώθω όπως δεν είχει καταφέρει κανείς και δεν σας κρύωβω πως δεν ξέρω αν θα ξαναβρώ κάτι τόσο καλό σε όλους τους τομείς.

Σταμάτησα όλο αυτό ενώ εκείνη ήθελε. Κι εγώ βέβαια, όπως καταλάβατε όμως αν συνεχιζότανε τα πράγματα θα ήτανε πιο δύσκολα μετά!

Δεν σας είπα πως αυτόν τον άνθρωπο τον έχω στη ζωή μου και τον αγαπάω, για αυτό είναι και τόσο λεπτό όλο αυτό που συμβαίνει. Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που έγινε κάτι για τελευταία φορά.

Βγαίνουμε, μιλάμε, είμαστε μαζί σχεδόν κάθε μέρα. Υπάρχει μεγάλη αγάπη, αλλά από τότε ποτέ δεν έχει συμβεί κάτι.

Πιστεύετε πως όσο κρύβεις πράγματα μέσα σου μπορεί αργότερα να βγούνε στην επιφάνεια; Γιατί δεν σας κρύβω πως επειδή ξέρω πως εκείνη είναι ερωτευμένη ακόμα μου δίνει κάτι. Μετά όμως αν εγώ δεν αντέξω; Μπορεί να μείνει όλο αυτό κάποια στιγμή καθαρά φιλικό;

Τι θα συμβεί όταν μπούνε τρίτα άτομα στη ζωή μας; Λέτε να δω να είναι με κάποιον και να μην μπορώ να το αντιμετωπίσω; Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Εγώ τα έφερα εδώ τα πράγματα και δεν μπορώ μετά να έχω απαιτήσεις. Όμως η καρδιά δεν έχει λογική. Η λογική υπάρχει στο μυαλό.

Και να σας πω πως είναι κάτι που δεν είχα σκεφτεί ποτέ. Δεν υπήρχε ούτε για αστείο στο μυαλό μου. Κι όμως, η ζωή δεν ξέρεις πως στα φέρνει…

(Η Μαριάνθη έστειλε και δεύτερο συμπληρωματικό e-mail)
Θα ήθελα να προσθέσω πως αυτό το σταμάτησα χωρίς να έχει συμβεί κάτι. Περνούσα τέλεια, αλλά δεν άντεξα το άγχος και το κρυφτό. Είναι υπέροχος άνθρωπος και δεν με έχει κάνει να αισθανθώ ποτέ άσχημα συναισθήματα. Όποτε βρισκόμαστε περνάω όμορφα.

Τι θα κάνω αν δω να είναι με ερωτικό σύντροφο και με πειράξει; Ενώ ήταν επιλογή μου όλο αυτό.
Η καρδιά δεν έχει λογική κι εγώ δεν θέλω να δω όσα πραγματικά αισθάνομαι. Μπορεί να μην θέλω να τα παραδεχτώ. Ίσως και να φοβάμαι όλη αυτήν την κατάσταση γιατί δεν είμαι τολμηρή.

Και ίσως τελικά να μην διεκδικώ όσα πραγματικά θέλω. Φοβάμαι πως θα εκτιμήσω όσα έκανε και κάνει για μένα όταν θα είναι αργά.

Νομίζω πως δεν μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο. Όμως η ζωή δεν ξέρεις πως τα φέρνει. Ήθελα πραγματικά μια βοήθεια και να ακούσω τη γνώμη σας.

Μαριάνθη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr