Site icon TLIFE

Μαριέττα: “Είμαι 23 ετών και δεν έχω κάνει ποτέ καμία σχέση, ούτε καν έχω φιλήσει ποτέ κανέναν”

Πάει αρκετός καιρός που έχω γίνει fan της συγκεκριμένης ιστοσελίδας. Διαβάζω αρκετές ιστορίες και αποφάσισα να γράψω τη δική μου…

Είμαι 23 ετών και δεν έχω κάνει ποτέ καμία σχέση, ούτε καν έχω φιλήσει ποτέ κανέναν. Δεν είμαι άσχημη, ούτε έχω πρόβλημα με κιλά και τέτοια. Ίσα ίσα που όλοι λένε τα καλύτερα για την εμφάνισή μου.

Το θέμα είναι η μητέρα μου. Είμαστε κοντά στην εκκλησία παρ’ όλο που είμαστε μοντέρνες και “ανοιχτόμυαλες” σε κάποια θέματα.

Αυτό που την ξενίζει είναι το να έχω σχέση στην οποία θα ολοκληρώσω… Μου πετάει ότι είναι αμαρτία, ότι αν κάτι πάει στραβά εγώ θα πληγωθώ.

Φοβάμαι και αγχώνομαι κι από την άλλη δεν θέλω να φτάσει η μέρα που θα “κλαίω” αυτά που δεν έζησα.

Με κάποια άτομα που έχω μιλήσει, ενώ στην αρχή είναι ενθουσιασμένοι μαζί μου, μόλις τους πω ότι μετά το γάμο θέλω τη φυσική επαφή… γίνονται καπνός.

Το ξέρω θα με πείτε κι εσείς παράξενη, ίσως και εκτός τόπου και χρόνου, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

Θα εκτιμούσα πολύ τις απόψεις σας και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις συμβουλές σας, όπως και για το χρόνο που αφιερώσατε για να διαβάσετε το πρόβλημά μου.

Μαριέττα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr