Site icon TLIFE

Marilena: “Αντιμετωπίζω πρόβλημα με την κολλητή μου.”

Γεια σας!
Θα ήθελα τη γνώμη σας για ένα θέμα που με απασχολεί τώρα που άρχισαν τα σχολεία.

Καταρχάς, πηγαίνω πρώτη λυκείου. Αντιμετωπίζω πρόβλημα με την κολλητή μου. Είμαστε κολλητές από την πρώτη δημοτικού, τόσα χρόνια μαζί στο ίδιο θρανίο, πηγαίναμε η μία στο σπίτι της άλλης κλπ.

Το πρόβλημα άρχισε στην πρώτη γυμνασίου. Μια κοπέλα γνωστή μου από παλιά ήρθε να μείνει στην πόλη μας. Μάλιστα ήρθε στο ίδιο γυμνάσιο με μένα. Δεν είχε πολλούς φίλους εδώ και προσπάθησα να την κάνω να αισθανθεί άνετα… Τη σύστησα στην κολλητή μου και σε άλλες φίλες και γενικά την έβαλα στην παρέα μας.

Τα τελευταία δύο χρόνια όμως, αυτή έδειχνε ξεκάθαρη προτίμηση προς την κολλητή μου. Τα σπίτια τους είναι κοντά, άρχισαν να κάνουν συχνά παρέα χωρίς εμένα να με καλούν. Ενώ τα πρωινά πηγαίναμε και οι τρεις στο σχολείο, αυτές οι δύο συνεχώς έρχονταν αργοπορημένες, κι επειδή δεν ήθελα να αργώ έφευγα νωρίτερα από το σημείο συνάντησής μας.

Από τότε η καινούρια “φίλη” μάλλον θύμωσε μαζί μου και έκανε ό,τι μπορούσε για να μου δείχνει την αδιαφορία της. Είχε συνεχώς ιδιαίτερες συζητήσεις και ενδιαφέροντα με την κολλητή μου και με άφηνε έξω από αυτά. Όσο κι αν προσπαθούσα, δεν μπορούσα να παρακολουθήσω τα νέα τους ενδιαφέροντα, γιατί από διακριτικότητα δεν ήθελα να εισβάλλω σε κάποιο προσωπικό ζήτημα.

Φέτος, η κολλητή μου είναι αρκετά απόμακρη και μάλλον δεν θα κάτσει μαζί μου στην τάξη. Θα καθίσω μόνη μου όπως φαίνεται, γιατί τα άλλα παιδιά δεν τα γνωρίζω. Με στενοχωρεί πολύ αυτό, γιατί την αγαπώ πολύ. Δεν θέλω να τσακωθώ μαζί της εξαιτίας της άλλης, αλλά δεν θέλω να τη χάσω από φίλη μου…

Σας ευχαριστώ.
Marilena

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr