Site icon TLIFE

Μαριλένα: “Δεν τολμάω να κάνω τίποτα για να μην ξυπνήσει η αρρωστημένη του ζήλια.”

Καλησπέρα!

Με λένε Μαριλένα και είμαι 27 ετών. Το πρόβλημά μου είναι ο σύντροφός μου που είναι αφόρητα ζηλιάρης. Ζηλεύει παθολογικά και αυτό δημιουργεί μεταξύ μας πολλούς τσακωμούς.

Έχω προσπαθήσει ήρεμα και ψύχραιμα να του εξηγήσω ότι τίποτα από όλα αυτά που φαντάζεται δεν ισχύει, αλλά δεν βγάζω άκρη. Έχω φτάσει σε ένα σημείο που αγχώνομαι για τα πάντα. Κι ενώ δεν του δίνω αφορμές, αυτός πάντα με κάτι ζηλεύει.

Έχω απομακρυνθεί από όλες μου τις φίλες γιατί “με παρασύρουν” λέει, έχω αλλάξει τον τρόπο που ντύνομαι σε πιο συντηρητικό γιατί “προκαλούσα” όπως συνεχώς με κατηγορούσε, έχω καταντήσει φοβική. Δεν τολμάω να κάνω τίποτα γιατί νιώθω ότι στη γωνία παραμονεύει μια αφορμή για να ξυπνήσει την αρρωστημένη του ζήλια.

Τον αγαπάω όμως και δεν θέλω να χαλάσω αυτή τη σχέση. Αλλά το πράγμα έχει φτάσει πια στο απροχώρητο και πνίγομαι. Τσακωνόμαστε συνεχώς. Νομίζει ότι κοιτάζω άλλους, ότι φοράω στενά ρούχα για να με κοιτάνε οι άντρες, ότι θέλω να βγω με τις φίλες μου για να φλερτάρω με άλλους. Ψάχνει το κινητό μου, το προφίλ μου στο facebook, τα πάντα…

Τι να κάνω; Πείτε μου. Κοντεύω να τρελαθώ… Τι να του πω να ηρεμήσει και να με εμπιστευθεί επιτέλους;

Μαριλένα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr