Site icon TLIFE

Μαριλένα: “Εσείς τι πιστεύετε; Συμβαίνει κάτι ερωτικό ανάμεσά τους; Πώς να αντιδράσω;”

Γεια σας!!
Ονομάζομαι Μαριλένα και είμαι 20 χρόνων.

Πριν πέντε μήνες έκανα σχέση με έναν συμφοιτητή μου και πολύ καλό μου φίλο. Ήμασταν πολύ δεμένοι, συζητούσαμε τα πάντα με τις ώρες. Δεν καταπιεζόμουν καθόλου, έδειχνε κατανόηση και πάνω από όλα με καταλάβαινε.

Πριν δύο μήνες όμως μου είπε ότι έπρεπε να χωρίσουμε για προσωπικούς του λόγους (οικονομική κρίση και πρόβλημα με την εύρεση εργασίας). Δεν ήθελε να με στεναχωρεί και να μου δημιουργεί κι εμένα άγχος. Το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να σεβαστώ τη θέλησή του και να μείνουμε μακριά ένα διάστημα.

Να σημειώσω ότι μου είπε ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ξαναείμαστε μαζί καθώς και ότι τα συναισθήματά του για μένα δεν έχουν αλλάξει. Απλά δεν μπορεί να δοθεί ολοκληρωτικά σε μια σχέση αυτήν την περίοδο που είναι τόσο αγχωμένος.

Από τότε έχουμε βγει οι δυο μας άλλες δύο φορές για να δω αν όντως ήταν αυτή η αιτία χωρισμού μας κι εκείνος επιμένει πως ναι.

Το τελευταίο διάστημα όμως έχει αρχίσει να κάνει παρέα με μια συμφοιτήτριά μας. Μιλάνε συνεχώς κι εκείνη τον αγκάλιασε σε μια στιγμή. Όσο ήμασταν μαζί εκείνος την κορόιδευε κι έλεγε διάφορα για αυτήν, ενώ τώρα έχουν γίνει αχώριστοι…

Εσείς τι πιστεύετε; Συμβαίνει κάτι ερωτικό ανάμεσά τους; Πώς να αντιδράσω μπροστά σε αυτό από τη στιγμή που τον θέλω ακόμη;

Ευχαριστώ!
Μαριλένα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr