Site icon TLIFE

Μαριλένα: “Μπορείς να αλλάξεις άραγε το πεπρωμένο;”

ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ…

Είμαστε μαζί δυο χρόνια κι ένα μήνα. Το θέμα της απόστασης πρωταγωνιστούσε στη σχέση μας από την αρχή. Ίσως επειδή ήταν αρχή να μην είχαμε δώσει ιδιαίτερη σημασία σε αυτό αλλά πλέον βρισκόμαστε σε αδιέξοδο.

Βαθιά μέσα μου ξέρω πως δεν μπορεί να οδηγήσει πουθενά λόγω συνθηκών. Είμαι φοιτήτρια στην Καλαμάτα -λόγω ατυχίας όχι επιλογής, κι εκείνος τώρα είναι φαντάρος. Η επικοινωνία μας είναι ελάχιστη έως μηδαμινή. Ακόμα και στην άδειά του δεν βρισκόμαστε λόγω οικονομικών.

Μου λείπει ολοένα και πιο πολύ. Είμαι απελπισμένη. Βρίσκομαι σε αδιέξοδο διότι η απόσταση δεν προέκυψε λόγω στρατού και σχολής απλά επιδεινώθηκε η κατάσταση λόγω αυτών.

Όπως σας είπα η απόσταση προϋπήρχε. Εκείνος σπούδαζε στην Κρήτη, εγώ ήμουν Αθήνα. Μετά εκείνος ήταν Θήβα και τώρα εγώ είμαι Καλαμάτα κι εκείνος Κατερίνη. Εκείνος ελπίζει σε μια αναμενόμενη μετεγγραφή, εγώ δεν ελπίζω. Έπαψα να ελπίζω, να ονειρεύομαι…

Δεν είμαι απαισιόδοξη, αλλά προσγειωμένη. Ξέρω πως εάν παραμείνω Καλαμάτα και δεν γίνει η μετεγγραφή για την Αθήνα θα χωρίσουμε. Όχι επειδή δεν αγαπιόμαστε αλλά επειδή η μοίρα το όρισε. Μπορείς να αλλάξεις άραγε το πεπρωμένο;

Ήρθε στη ζωή μου τόσο ξαφνικά και φοβάμαι πως και τόσο ξαφνικά θα χαθεί από αυτήν. Φοβάμαι να τον χάσω γιατί τον αγαπάω πραγματικά. Δεν θα τον άλλαζα και γιατί άλλωστε να τον αλλάξω; Είναι αληθινός, είναι ο άνθρωπός μου, το στήριγμά μου. Μου δίνει τη δύναμη να συνεχίζω να προσπαθώ για το καλύτερο. Με βοηθάει να βγάζω προς τα έξω τον καλύτερό μου εαυτό. Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Μπορεί κάποιες φορές να σκέφτομαι διάφορα, να στενοχωριέμαι αλλά ποτέ δεν θα έκανε κάτι που θα με πλήγωνε. Το ίδιο κι εγώ.

Τον αγαπάω, αλλά είμαι μπερδεμένη. Αυτήν την περίοδο διαφωνούμε σε όλα συνεχώς. Παρεξηγεί με το παραμικρό ο ένας τον άλλον. Η ατμόσφαιρα μεταξύ μας είναι πολύ τεταμένη. Έχουμε σκεφτεί αρκετές φορές να δώσουμε ένα τέλος. Απλά δεν ξέρουμε πιο από τα δύο είναι χειρότερο: το να είμαστε μαζί και να βασανιζόμαστε ή να χωρίσουμε;

Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτόν. Αλλά εξίσου δύσκολο είναι να είσαι με κάποιον και να μην μπορείς να τον ζήσεις…

Μαριλένα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr