Site icon TLIFE

Μαριλένα: “Μπορώ να τον εμπιστευθώ ή θα μου βγει μαμάκιας;”

Γεια σας! Με λένε Μαριλένα. Είμαι 19 χρόνων, πρωτοετής φοιτήτρια και ζω με τους γονείς μου.

Δεν έχω κάνει ποτέ μου σχέση παρά μόνο κάποια φλερτάκια που δεν προχώρησαν γιατί δεν ήμουν ιδιαίτερα εκδηλωτική από την αρχή της γνωριμίας λόγω και του ότι ήθελα να κυλούν τα πράγματα ομαλά με κανονικό ρυθμό και χωρίς βιασύνες. Δηλαδή δεν ήθελα να κάνω φάσεις που θα ήξερα ότι σε ένα τρίμηνο θα τελείωναν επειδή ήταν ένα καπρίτσιο. Ήθελα να είμαι σίγουρη πως ό,τι συμβαίνει, συμβαίνει αληθινά!

Εδώ και ενάμιση χρόνο λοιπόν πηγαίνω κάθε Τρίτη στις 7 το απόγευμα στην βιβλιοθήκη της πόλης μου και κάθομαι περίπου 3 ώρες διαβάζοντας και ψάχνοντας βιβλία. Εκεί λοιπόν γνώρισα τον Δημήτρη.

Επί ενάμιση χρόνο βρισκόμασταν την ίδια ώρα στην βιβλιοθήκη (εγώ τον θυμόμουν σαν φυσιογνωμία βλέποντάς τον κάθε βδομάδα) και άρχισε να με κοιτάει διαρκώς. Πριν από 2 μήνες αρχίσαμε να μιλάμε και ένιωθα πολύ οικεία από το πρώτο κιόλας γεια!. Από τη δεύτερη εβδομάδα γνωριμίας άρχισε να προφασίζεται χίλιους δυο λόγους για να με συνοδεύσει στο σπίτι μου και γενικά ήταν πολύ στοργικός και γλυκός!

Μέσα από τις συζητήσεις μας έμαθα πως εκτός του ότι είναι 23 χρόνων και έχει σπουδάσει συντήρηση έργων τέχνης είναι τρομερά δεμένος με την οικογένειά του. Αυτό στην αρχή με έκανε πολύ χαρούμενη γιατί και με τους δικούς μου μετά από την εφηβεία και τις Πανελλαδικές είμαστε πιο αγαπημένοι από ποτέ και πλέον κατάλαβα το πόση αγάπη και υποστήριξη παίρνεις από τους δικούς σου ανθρώπους. Ο Δημήτρης δεν δουλεύει και όπως μου είπε δεν τον απασχολεί εφόσον μένει με τους δικούς του που είναι συνταξιούχοι.

Όχι, ο Δημήτρης δεν είναι επιφανειακός στη σχέση του με τους δικούς του αλλά εντελώς αθώα μου μιλούσε για το ότι δεν έχει πάει ποτέ διακοπές με παρέα. Είτε θα πήγαινε με τους δικούς του είτε θα πήγαινε στους θείους του, τον Αύγουστο κυρίως. Έπειτα μου έλεγε πως δεν οδηγεί καθώς ο πατέρας του μπορεί να τον πηγαίνει όπου χρειαζόταν και δεν ήταν ανάγκη να πάρει δίπλωμα.

Να διευκρινίσω πως ο Δημήτρης είναι γενικά δραστήριος. Βγαίνει, διασκεδάζει, δουλεύει εθελοντικά σε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, ξέρει ήδη 3 γλώσσες άριστα και πάει για την τέταρτη! Σκέφτεται επίσης να σπουδάσει πληροφορική!

Με απασχολεί όμως το πως ένας έξυπνος και ανοιχτόμυαλος άνθρωπος σαν τον Δημήτρη δεν ψάχνεται να ανεξαρτητοποιηθεί κάποια στιγμή.

Ταιριάζουμε σαν άνθρωποι, υπάρχει αμοιβαία έλξη που ολοένα και αυξάνεται. Μπορώ να τον εμπιστευθώ ή θα μου βγει μαμάκιας;

Μαριλένα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr