Site icon TLIFE

Μαριλέννα: “Είμαι 24 χρόνων και ποτέ δεν είχα σχέση…”

Γεια σας κι από μένα. Μετά από σκέψη, είπα να γράψω κι εγώ τη δικιά μου ιστορία-παράπονο.

Είμαι 24 χρόνων και ποτέ δεν είχα σχέση. Βλέπω τις φίλες μου και την αδερφή μου να μοιράζονται εμπειρίες και να μιλάνε για τις κατακτήσεις τους κι αισθάνομαι χάλια.

Και δεν με ενδιαφέρει το σεξουαλικό κομμάτι, όσο το να νιώσω ότι είμαι ποθητή κι ότι κάποιος αισθάνεται πράγματα για μένα.

Η αδερφή μου είναι μικρότερη από μένα κι έχει μια σχέση εδώ και δύο χρόνια. Νιώθω ότι φταίει η εμφάνισή μου που να σας πω την αλήθεια δεν είμαι και κανένα τέρας. Είμαι μια κανονική κοπέλα εμφανίσιμη.

Υποβάλλω τον εαυτό μου σε τρελές δίαιτες καθώς μερικές φορές νομίζω ότι φταίνε τα κιλά, αλλά σε βάρος είμαι κανονική, 60 κιλά.

Πραγματικά δεν θέλω να αισθάνομαι έτσι και θέλω να χαίρομαι για τις φίλες μου που έχουν σχέσεις, αλλά δεν μπορώ. Ξέρω ότι ο κόσμος έχει σοβαρότερα προβλήματα στη ζωή του, αλλά πιστέψτε με είναι πολύ δύσκολο να βγαίνεις βράδυ και να μην σε πλησιάζει κανείς.

Έχω φίλες που είναι λίγο πιο ασχημούλες από μένα κι όμως έχουν αγόρια (δεν ξέρω πως ακούγεται αυτό). Θέλω να σταματήσω να σκέφτομαι έτσι…

Μαριλέννα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr