Site icon TLIFE

Μαριλίζα: “Από την αρχή μου έλεγε ότι δεν ήξερε τι θα γίνει μόλις ξαναδεί την πρώην…”

Γεια σας!

Είμαι 22 χρόνων και πρόσφατα (3 μήνες πριν) βγήκα από μια σχέση δύο χρόνων με ένα υπέροχο παιδί που μέναμε μαζί και γενικά ήταν ό,τι καλύτερο μου είχε τύχει ποτέ. Ο λόγος δεν αφορούσε εμένα αλλά προβλήματα που είχε ο ίδιος κι ακόμα δεν έχουμε διακόψει εντελώς.

Το καλοκαίρι γνώρισα ένα παιδί πέντε χρόνια μεγαλύτερό μου, που είχε βγει από μια παρόμοια κατάσταση. Εκείνος έπαιρνε πτυχίο κι έπρεπε να γυρίσει στην πόλη του, οπότε χώρισε κυρίως λόγω απόστασης. Το Σεπτέμβρη όμως θα έπρεπε να ξαναπάει εκεί για ένα μήνα.

Ξεκίνησε κάτι και στην πορεία περάσαμε μια βδομάδα όπου ήμασταν όλη τη μέρα μαζί. Κοιμόμασταν μαζί και όλα τέλεια. Μετά έφυγα. Εγώ το είχα δει χαλαρά την αρχή. Τελείως χαλαρά. Και ήθελα να σταματήσουμε να μιλάμε μόλις φύγω.

Εκείνος προσπάθησε πάαααρα πολύ να με πείσει να συνεχίσουμε παρότι εξαρχής μου έλεγε ότι δεν ήξερε τι θα γίνει μόλις ξαναδεί την πρώην. Έτσι συνεχίσαμε να έχουμε επαφή και με δικιά του πρωτοβουλία μιλούσαμε όλη τη μέρα. Sms, skype, τηλέφωνα κλπ….

Άρχισε και αρκετές συζητήσεις όπου επέμενε ότι πλέον δεν υπάρχει περίπτωση να θελήσει ξανά την πρώην, άλλαξαν τα πράγματα, εμένα θέλει, ανυπομονεί να δει κλπ…

Και χθες πήγε ξανά πίσω! Και άλλαξαν όλα. Την είδε, δεν έκαναν κάτι, αλλά μου είπε ότι άλλαξε πολύ το πως νιώθει, ότι θέλει να με δει, αλλά δεν μπορούμε να συνεχίσουμε όπως πριν, δεν ξέρει τι θα γίνει και τέτοια.

Εγώ πάνω στα νεύρα μου του είπα πολλά. Τον πίεσα αρκετά κι αντέδρασα αρκετά άσχημα. Ένιωσα όμως ότι με δούλευε.

Ξαναμιλήσαμε μετά από κάποια ώρα ενώ ήμουν ήρεμη και του είπα ότι οκ μπορώ να το δω ξανά εντελώς χαλαρά, αλλά μου ακουγόταν πολύ περίεργος και ψυχρός. Μου είπε ότι ναι αυτό είναι το καλύτερο, ότι θέλει να μείνουμε φίλοι κι ότι τελείωσε γιατί τον πείραξε η πίεση που του άσκησα. Κι έμεινα στο ότι θα τον αφήσω να κάνει αυτός την πρώτη κίνηση.

Πιστεύετε ότι αξίζει τον κόπο να το προσπαθήσω λίγο; Ο μόνος λόγος που το συζητάω είναι γιατί με πείραξε πολύ περισσότερο από ότι περίμενα όλο αυτό που έγινε.

Αααα και σε τέσσερις μέρες θα πάω εκεί που είναι κι αυτός -ανεξάρτητα από εκείνον. Είναι και η κολλητή μου εκεί. Να επιδιώξω κάτι ή όχι;

Μαριλίζα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr