Site icon TLIFE

Marina: “Θα ήθελα να μου πείτε κανέναν τρόπο να τον ξεπεράσω…”

Γεια σας κορίτσια!

Χρειάζομαι τη βοήθειά σας γιατί δεν με βλέπω καλά…

Λοιπόν, είχα μια υπέροχη σχέση με ένα παιδί δέκα χρόνια μεγαλύτερό για 3,5 χρόνια. Ήμουν λίγο πιεστική όμως…

Λίγες μέρες πριν μου είπε ότι σκέφτεται το χωρισμό γιατί έχει πολλά οικογενειακά προβλήματα, νιώθει πιεσμένος και δεν θέλει να ξεσπάει πάνω μου. Δυο, τρεις μέρες αργότερα μου λέει ότι είναι άδικο για μένα να μου συμπεριφέρεται έτσι (ήταν λίγο απότομος, δεν μου μιλούσε γλυκά) και χωρίσαμε για λίγες μέρες για να ηρεμήσει… αλλά θα μιλάμε.

Την ημέρα που χωρίσαμε βρεθήκαμε. Έβαλε τα κλάματα μπροστά μου, μου είπε ότι με αγαπάει κι αυτό δεν αλλάζει, αλλά έχει προβλήματα. Μου είπε να κάνω υπομονή κι ότι όλα θα πάνε καλά. Μιλήσαμε μέχρι και για τις διακοπές μας.

Αυτές τις μέρες όμως αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας κι εγώ έπαιρνα συχνά για να βλέπω τι κάνει. Χθες όμως που έπαθε κάτι η μητέρα του και πήγε στο νοσοκομείο όλα άλλαξαν προς το χειρότερο.

Τον έπαιρνα για να μαθαίνω τι γίνεται, να καταλάβει ότι δεν είναι μόνος. Μετά από δύο τηλέφωνα, μου είπε ότι θέλει να ηρεμήσει κι ότι θα με πάρει αν έχει νεότερα.

Εγώ όμως πήρα και μου μίλησε άσχημα. Μου είπε τι θέλω πάλι κι ότι θέλει να είναι μόνος, να μην ξαναπάρω εκτός αν θέλω να μαθαίνω τι κάνει μια φορά στο τόσο. Και να μην τον περιμένω γιατί δεν με αγαπάει, ότι κουράστηκε με την απόσταση, ότι ήδη προσπάθησε αρκετά κι ότι δεν μου το έλεγε γιατί φοβόταν την αντίδρασή μου -μήπως κάνω κάτι στον εαυτό μου.

Μου διέλυσε την ψυχολογία, αλλά δεν έκλαψα. Ήμουν πολύ ψύχραιμη, απλά με έπιασε ένας κόμπος στο στομάχι και δεν μπορώ να ηρεμήσω.

Τώρα θέλω τα φώτα σας. Πως γίνεται να λέει ότι με αγαπάει και να κλαίει για μένα και μετά να τα αλλάζει; Μήπως μου το είπε για να πληγωθώ και να ξεκόψω επειδή ήθελε να μείνει μόνος; Ή μήπως μπορεί να συμβαίνει αυτό που είπε, ότι απλά φοβόταν να μου το πει;

Επίσης, θα ήθελα να μου πείτε κανέναν τρόπο να τον ξεπεράσω. Κι αν υπάρχουν κι αντρικές γνώμες δεκτές.

Ευχαριστώ και συγνώμη για την έκταση του μηνύματος.

Marina

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr