Site icon TLIFE

Μαρίνα: “Τι με συμβουλεύετε; Να τον ξεγράψω; Ή να ζητήσω εξηγήσεις;”

Γεια σας!

Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι…

Βγήκα με κάποιον μερικές φορές, δεν έγινε κάτι παραπάνω -καταλαβαίνετε τι εννοώ, αλλά πήγαινε καλά το πράγμα ή έτσι τουλάχιστον νόμιζα. Έδειχνε να ταιριάζουμε. Περνούσαμε καλά μαζί. Κάποια στιγμή όμως εξαφανίστηκε. Κανένα σημάδι ζωής εδώ και πέντε μέρες. Ούτε τηλέφωνο, ούτε μήνυμα.

Δεν ξέρω τι να υποθέσω. Και δεν ξέρω και τι θέλω να κάνω. Στη μέχρι τώρα “σχέση” μας, εκείνος ήταν που έκανε την πρώτη κίνηση. Εκείνος τηλεφωνούσε, εκείνος έστελνε μηνύματα και ήταν σχεδόν καθημερινά.

Αυτή η ξαφνική εξαφάνιση, πέραν του ότι με έχει μπερδέψει, με έχει στεναχωρήσει κιόλας γιατί μου άρεσε πολύ αυτό το αγόρι. Το θέμα μου όμως και αυτό που θέλω να σας ρωτήσω είναι το εξής: να του τηλεφωνήσω ή η συμπεριφορά του από μόνη της δείχνει ότι δεν αξίζει να ασχοληθώ;

Η αλήθεια είναι ότι με τρώει μέσα μου και απασχολεί το μυαλό μου συνεχώς. Αλλά από την άλλη, έχω εκνευριστεί κιόλας και δεν θέλω να του δώσω και τη χαρά ότι τον κυνηγάω. Είμαι εγωίστρια αρκετά, το ξέρω, αλλά και αυτή η σιωπή ξαφνικά δεν θεωρώ ότι είναι και καλό δείγμα.

Του έχω κάνει απλά κάτι like σε κάποια post άσχετα που κάνει στο facebook, έτσι για να υπενθυμίσω την παρουσία μου και αυτό.

Τι με συμβουλεύετε; Να τον ξεγράψω; Ή να ζητήσω εξηγήσεις;

Μαρίνα

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr