Site icon TLIFE

Μαρίνα: “Το πρόβλημα είναι ότι το σπίτι είναι ακριβώς πάνω από τους γονείς του…”

Γεια σας, κορίτσια και αγόρια. Θα χρειαστώ τη γνώμη σας…

Με τον φίλο μου είμαστε μαζί κάποια χρόνια και είμαστε από διαφορετικές πόλεις. Βέβαια είναι έτσι η δουλειά του που μπορεί κι έρχεται και μένουμε κάποιους μήνες μαζί. Μετά γυρνάει για κάποιο διάστημα πάλι στην πόλη του.

Εγώ δουλεύω οπότε δεν μπορώ να πηγαίνω και να κάθομαι μέρες.

Το θέμα είναι ότι λόγω οικονομικών δυσκολιών κι επειδή δεν τα βγάζουμε πέρα με ενοίκια και τέτοια -κι εμένα η δουλειά μου δεν πάει καλά-, σκεφτόμαστε να πάμε στην πόλη του να μείνουμε επειδή έχει σπίτι και δεν θα πληρώνουμε ενοίκιο.

Το πρόβλημα όμως είναι ότι το σπίτι θα είναι ακριβώς πάνω από τους γονείς του κι αγχώνομαι για αυτό. Μετά από τόσες ιστορίες που έχω ακούσει για “πόλεμο” μεταξύ νύφης και πεθεράς πραγματικά φοβάμαι για το τι θα αντιμετωπίσω.

Ειλικρινά είναι ο μόνος ανασταλτικός παράγοντας που με κρατάει πίσω. Κι όσο το σκέφτομαι τόσο πιο αρνητικά το παίρνω το όλο θέμα. Όσο καλοί και να είναι οι άνθρωποι, η καθημερινότητα δημιουργεί προβλήματα.

Πείτε μου τη γνώμη σας… Τι θα κάνατε στη θέση μου;

Μαρίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr