Site icon TLIFE

Μάριος: “Είμαι τόσα χρόνια μόνος μου. Δεν βρίσκω μια κοπέλα να κάνω μια σχέση κι εγώ…”

Καλησπέρα σας!
Ονομάζομαι Μάριος, είμαι 27 χρόνων και έχω τη δουλειά μου και από όλα. Η δουλειά μου είναι αξιωματικός στο στρατό. Έχω μια δουλειά σταθερή με λίγα λόγια.

Να μην πολυλογώ, είμαι τόσα χρόνια μόνος μου. Δεν βρίσκω μια κοπέλα και με ανησυχεί σε μεγάλο βαθμό που δεν βρίσκω μια κοπέλα να κάνω μια σχέση εγώ. Εκνευρίζομαι περισσότερο… Οι άλλοι πώς τις βρίσκουν τις κοπέλες και κατευθείαν πάνε σε σχέση, δεν καταλαβαίνω. Π.χ. ο ξάδερφός μου, είναι 18 ετών. Και συνέχεια μου λένε, έχω μια σχέση και διάφορα άλλα…

Όταν το ακούω εκνευρίζομαι περισσότερο και ζηλεύω -με την καλή έννοια. Αυτός έχει σχέση κι εγώ δεν έχω… απορώ… πότε θα κάνω κι εγώ μια σχέση… όταν γίνω 40 ετών;

Είμαι αρκετά ντροπαλός να μιλήσω με ένα άτομο του αντίθετου φύλου και χρειάζομαι -σας παρακαλώ- τη βοήθειά σας. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Έχω κουραστεί και εκνευρίζομαι με το παραμικρό για αυτό το θέμα, που δεν βρίσκω κοπέλα κι εγώ, ενώ άλλοι στην ηλικία μου είναι παντρεμένοι έχουν παιδιά και γυναίκα… Κι εγώ μόνος.

Πείτε μου τι να κάνω κι εγώ για να βρω αυτό που λένε μια σχέση όπως κάνει και ο υπόλοιπος πληθυσμός της Γης.

Marios



ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr