Site icon TLIFE

Μαριτίνα: “Σας έχω ξαναγράψει. Γράφω για τη συνέχεια της ιστορίας… Τελικά χωρίσαμε.”

Γεια σας!

Είμαι η κοπέλα που έχει γράψει την ιστορία: “Όταν πια μου είπε ότι είναι παντρεμένος με δυο παιδιά…” [Δες την ιστορία της Μαριτίνας εδώ] Γράφω για τη συνέχεια της ιστορίας.

Λοιπόν, έγινε μέλος σε site κοινωνικής δικτύωσης, επειδή ήθελε να του στέλνουν φωτογραφίες από τα παιδιά. Όπως φάνηκε μόνο αυτός δεν ήταν ο λόγος.

Έκανε φίλους και μιλούσε με μια 40άρα (αυτός 25) κι ενώ του είπα ότι με ενοχλούσε δεν σταμάτησε καν, λέγοντάς μου ότι είναι φίλη θείας κι όλα τα λένε χαριτολογώντας (μου είχε δώσει κωδικό και e-mail από το προφίλ του).

Τελικά χωρίσαμε γιατί με κατηγόρησε ότι έμπαινα στον λογαριασμό του κι έσβηνα ΦΙΛΕΣ κι ότι δεν είναι σωστό.

Είπε ότι θέλει να αλλάξει ζωή κι ότι ήρθαν έτσι τα πράγματα που δεν γίνεται να συνεχίσουμε… Εγώ ρώτησα αν τελικά έκανα τζάμπα τόσο καιρό τόσα πράγματα και μου είπε “όχι”. Απλά δεν περίμενε αυτήν την κατάληξη σε ό,τι αφορά στο διαζύγιο.

Εγώ τώρα νιώθω σαν να μου έφυγε ένα βάρος και άγχος αφού δεν κάθομαι πάνω από το κινητό συνέχεια. Μπορώ να βγαίνω με τις φίλες μου όποτε θέλω χωρίς την άδειά του και το φόβο μήπως νευριάσει, αφού είχαμε και τέτοια θέματα.

Αλλά από την άλλη στεναχωριέμαι γιατί ήταν ένας και κάτι χρόνος και πέρασα πολύ ωραία (διήμερα και νύχτες μαζί) και μου λείπουν αυτές οι στιγμές. Απορώ αν θα μπορέσω να είμαι με κάποιον άλλον χωρίς να τον σκέφτομαι…

Ελπίζω μόνο να κάνει το καλύτερο πλέον. Εσείς τι λέτε;

Μαριτίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr